Het allereerste interview met Ian Thomas en mama Brigitte: “Ik vind het logisch dat hij even experimenteerde met drugs”

Dieter Bacquaert
Ian Thomas (21) heeft nét naast een finaleplaats in ‘Dancing With The Stars’ gegrepen. Maar als jongste deelnemer heeft hij een geweldig parcours afgelegd, vindt hij ook zelf. En dat doet hem deugd, na enkele turbulente jaren. “Misschien ben ik er niet altijd genoeg voor hem geweest”, zegt zijn mama Brigitte (51) deze week in Dag Allemaal.

Het is hun allereerste interview samen. “En meteen ook het laatste”, grapt Ian Thomas. Maar de liefde tussen moeder en zoon, die we kort vóór de halve finale ontmoeten achter de schermen bij ‘Dancing With The Stars’, is hartverwarmend om te zien. “De cirkel is rond”, vult zijn moeder aan. “Ik ben danseres van opleiding en als ik hem zie dansen... da’s gewoon heel mooi. Zijn danspartner Natascha heeft in ‘Cats’ gestaan, zoals ik zoveel jaar geleden. Daar heb ik Ians vader Frank leren kennen. En toen we tien jaar later in Antwerpen opnieuw ‘Cats’ deden, was ik zwanger van Ian. Hij danste toen ook mee, in mijn buik. Grappig welke weg het leven soms neemt”.

Misschien nog meer dan met je dansprestaties heb jij indruk gemaakt met je pakkende getuigenis over de pesterijen uit je schooltijd, Ian.

Ian: Ja, daar heb ik superveel positieve reacties op gekregen, de sociale media ontploften. Op straat stapten mensen van hun fiets om hun verhaal te vertellen: ‘Ik werd ook gepest op school.’ Leuk om te zien dat het zoveel heeft losgemaakt.

Hoe was dat voor jou als moeder, Brigitte, om je zoon zo emotioneel te zien op tv?

Je hebt 19% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Glenn Verbeeck

    knappe vrouw die mama van hem