Exclusief voor abonnees

Herr Seele en Katia genieten van hun wittebroodsweken: “Maar ik kan niet beloven dat ik nooit verliefd zal worden op een ander”

Dieter Bacquaert
Het liefdesleven van Herr Seele (60). Het heeft er lang en heftig gestormd, maar nu waait er een verfrissende bries. De reden: zijn nog prille huwelijk met Katia Belloy (50). Maar om nu te zeggen dat de donjuan in de flamboyante tv-persoonlijkheid helemaal getemd is... Dat ontkracht de BV zelf een beetje in Dag Allemaal.

Een driehoeksverhouding en explosieve ruzies. Het zijn slechts twee van de vele pittige elementen in de liefdessoap van Herr Seele, die geboren werd als Peter van Heirseele. De vrouwen in het leven van deze zelfverklaarde vurige minnaar heten Ines, Sanda, Bérengère en Line. En drie jaar geleden verscheen dan Katia ten tonele. Opmerkelijk dat het zo lang geduurd heeft voordat hun paden kruisten, want de twee woonden op amper honderd meter van elkaar.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • rudy bryssinck

    Goeie start voor madam

  • guido vermeyen

    Dat is eens een andere manier om je zakdoek mee te zeulen, gereed om de eerste traantjes op te vangen, een opkomende niesbui verhinderen...ja er zijn veel mogelijkheden.....succes Her !