Exclusief voor abonnees

Herr Seele en Katia genieten van hun wittebroodsweken: “Maar ik kan niet beloven dat ik nooit verliefd zal worden op een ander”

Dieter Bacquaert
Het liefdesleven van Herr Seele (60). Het heeft er lang en heftig gestormd, maar nu waait er een verfrissende bries. De reden: zijn nog prille huwelijk met Katia Belloy (50). Maar om nu te zeggen dat de donjuan in de flamboyante tv-persoonlijkheid helemaal getemd is... Dat ontkracht de BV zelf een beetje in Dag Allemaal.

Een driehoeksverhouding en explosieve ruzies. Het zijn slechts twee van de vele pittige elementen in de liefdessoap van Herr Seele, die geboren werd als Peter van Heirseele. De vrouwen in het leven van deze zelfverklaarde vurige minnaar heten Ines, Sanda, Bérengère en Line. En drie jaar geleden verscheen dan Katia ten tonele. Opmerkelijk dat het zo lang geduurd heeft voordat hun paden kruisten, want de twee woonden op amper honderd meter van elkaar.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • rudy bryssinck

    Goeie start voor madam

  • guido vermeyen

    Dat is eens een andere manier om je zakdoek mee te zeulen, gereed om de eerste traantjes op te vangen, een opkomende niesbui verhinderen...ja er zijn veel mogelijkheden.....succes Her !