Herman Brusselmans.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman Brusselmans. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Herman Brusselmans keert terug naar de plek waar hij opgroeide: “Ik blijf een boerke uit Hamme”

ShowbizzStallen kuisen, kalveren voederen, prikkeldraad herstellen, koeien naar het slachthuis helpen brengen: zo vulde de kleine Herman Brusselmans zijn zomervakanties. Nooit ging de zoon van een veehandelaar op reis, alleen voor strips en voetbal was er wat tijd over. Vakantie, dat was thuis. En thuis, dat was een plek die hij wilde ontvluchten. Op zijn 63ste stelt hij vast dat het nooit helemaal is gelukt. “Ik blijf een boerke uit Hamme.”

8 reacties

 • FRANS VAN STEENBERGEN

  3 weken geleden
  Sinds Herwig Ilegems en Ben Segers al jaren hun Arendonkse afkomst niet onder stoelen of banken steken, is het een hype aan het worden bij b.v.'s om de loftrompet over hun geboortestreek op te steken. Ik weet niet of ze het allemaal zo goed menen als Herwig en Ben...
 • Lazaros mpellis

  3 weken geleden
  Een zeer intelligente man!
 • Gino Denil

  3 weken geleden
  Ooit vindt men zichzelf terug. Bij sommigen duurt het wat langer dan bij een andere. En niet als men overal en nergens opgegroeid is. Dan blijven ze je aankijken alsof je van een andere planeet komt.
 • Jonas Buyle

  3 weken geleden
  Heeft nog met mijn pa gevoetbald, was toen al ne grapjas naart schijnt, was zelfs al bezig over nen boek schrijven en werd er natuurlijk serieus met uitgelachen.
 • Dick De Zeure

  3 weken geleden
  En zo te zien nog altijd stevig aan de sigaret.
 1. RECENSIE. ‘Sexy Beasts’: “Probeer maar eens te muilen met een aap terwijl uw gespleten kin in de weg zit”
  TV

  RECENSIE. ‘Sexy Beasts’: “Probeer maar eens te muilen met een aap terwijl uw gespleten kin in de weg zit”

  Singles die het beu zijn om op hun uiterlijk beoordeeld te worden en op zoek zijn naar die magische klik met die speciale iemand. Dat klinkt niet alleen als een fabeltje, dat ziet er in de datingkosmos van ‘Sexy Beasts’ ook zo uit. Maar zal deze mengeling van ‘Blind Date’ en ‘The Masker Singer’ u ook kunnen betoveren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.