Herman Brusselmans kan niet leven van z’n romans: “Ik moet wel in panels gaan zitten, dat is mijn broodwinning”

ShowbitsSchrijver Herman Brusselmans heeft z’n 86ste (!) roman uit: ‘Theet 77’. Toch kan hij niet leven van z’n boeken en moet hij wel schnabbelen in tal van panels. “Dat wordt mij in literaire milieus kwalijk genomen, maar het is wel mijn broodwinning”, vertelt hij. Senne is bij hem thuis te gast om te praten over z’n nieuwe roman en uiteraard ook over het nakende vaderschap. Of hij daar bang voor is? “Nee, ik ben blij. Ik ga binnenkort zelfs op cursus om te leren pampers te vervangen”, zegt Herman. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

20 reacties

 • michel van mullem

  4 maanden geleden
  Dat hij niet kan leven van zijn romans ? Maak dat de ganzen wijs….
 • Mich Vanderhoydonck

  4 maanden geleden
  Op zijn leeftijd grootvader worden is niet netjes , toegeven dat je brol niet verkoopt is het wel .
 • kris deka

  4 maanden geleden
  Toffe meneer, recht voor de raap;)
 • Marc Demuynck

  4 maanden geleden
  Als je 86 boeken hebt geschreven en je kan er niet van leven dan moet er iets zijn met de kwaliteit van je werk uiteraard niet met de kwantiteit. Vele werknemers of zelfstandigen komen ook niet altijd rond. Al kan de levenstijl in sommige gevallen ook de oorzaak zijn.
 • Saskia Jongen

  4 maanden geleden
  Speciale kerel , ik mag hem wel , leuk een mini herman op komst
 1. Prins Harry en Meghan Markle moeten voor de rechter verschijnen na aanklacht van Samantha Markle
  ROYALTY

  Prins Harry en Meghan Markle moeten voor de rechter verschij­nen na aanklacht van Samantha Markle

  Ze hebben de meest intieme details van hun leven al besproken in de Netflixdocu ‘Harry & Meghan' en de memoires ‘Spare’. Maar nu zullen prins Harry (38) en zijn echtgenote Meghan Markle (41) nog meer moeten onthullen. Het koppel moet namelijk voor de rechter verschijnen, nadat Samantha Markle haar halfzus Meghan heeft aangeklaagd voor laster in het veelbesproken Oprah-interview.
 2. Janah (25) dingt zaterdag mee naar kroontje Miss België 2023: "De verkiezing heeft me sowieso al in de positieve zin veranderd"
  Roeselare

  Janah (25) dingt zaterdag mee naar kroontje Miss België 2023: "De verkiezing heeft me sowieso al in de positieve zin veranderd"

  “Ik durf wel al eens te dromen van dat kroontje.” Aan het woord is de Roeselaarse Janah Vanderper (25). Voor haar stijgt de spanning want zaterdag dingt Janah in het Proximus Theater in De Panne mee naar de titel van Miss België 2023. Ze blijft mikken op die overwinning, maar staat tegelijkertijd met beide voetjes op de grond. “De verkiezing heeft me sowieso al in de positieve zin veranderd”, zegt ze.
 1. Na zorgwekkend gedrag op tour: fans maken zich zorgen om rapper Post Malone
  Play
  Celebrities

  Na zorgwek­kend gedrag op tour: fans maken zich zorgen om rapper Post Malone

  Het is niet de eerste keer dat Post Malone (27) opvallend gedrag vertoont tijdens een optreden, maar nu trekken fans aan de alarmbel. De rapper is namelijk ook fel vermagerd en op sociale media speculeren fans er nu op los. Zo wordt hij beschuldigd van cocaïnegebruik en denken anderen dat hij aan angststoornissen lijdt. Post Malones vader stelt iedereen gerust: “Hij is nog nooit zo gezond geweest! Mentaal én fysiek.” Ook verduidelijkt hij dat de zanger enkele kilo’s was aangekomen voor een filmrol, die zou hij er nu op een gezonde manier hebben afgesport.