Matteo Simoni, Leen Dendievel, Jonas Van Thielen
Volledig scherm
Matteo Simoni, Leen Dendievel, Jonas Van Thielen © vrt

Herkent u deze jonkies? Ze zetten allemaal hun eerste televisiestapjes in dezelfde jongerenreeks

TVKleine kinderen worden groot, dat is altijd zo. Maar als je acteur of actrice bent, valt dat net iets harder op. Nu vrt op zijn online platform opnieuw de jongerenreeks '16+' uitzendt, valt op hoeveel bekende (toen nog onbekende) gezichten daarin te zien waren.

0 reacties

 1. Gert Verhulst mikt op het allerhoogste met zijn ‘Red Star Line’: “We dromen van Amerika”
  showbizz

  Gert Verhulst mikt op het allerhoog­ste met zijn ‘Red Star Line’: “We dromen van Amerika”

  Gert Verhulst kan terugblikken op een geslaagde première van ‘Red Star Line’, de nieuwste musical van Studio 100. Bij VTM Nieuws heeft de presentator het over zijn nieuwste creatie. Hij vertelt waarom de show zo actueel is, dat ze nog spectaculairder is dan ‘40-45' en wat de ambities zijn. Zo blijkt de musical al zo goed als zeker verkocht aan Nederland, maar Gert en co. mikken op het allerhoogste. “We dromen van Amerika.”
 2. Romy Schneider kwam de dood van haar zoon nooit te boven: “De meest pijnlijke kreet die ik in m'n leven gehoord heb”
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Romy Schneider kwam de dood van haar zoon nooit te boven: “De meest pijnlijke kreet die ik in m'n leven gehoord heb”

  Vanaf eind deze maand loopt in Cinéma Palace in Brussel een tentoonstelling over leven en werk van Romy Schneider. De ‘Sissi’-trilogie zette haar op de kaart - zo kon u zaterdag al lezen -, maar als prille twintiger wilde ze niets liever dan haar legendarische hoofdrol zo snel mogelijk vergeten. Ondanks een verhuis en een nieuwe liefde bleef het ongeluk haar achtervolgen. Een overzicht van haar turbulente amoureuze parcours en die fatale klap die haar levensvreugde definitief ontnam. “Ik ben een doodongelukkige vrouw van 42 jaar en mijn naam is Romy Schneider.”
 1. Krijgen kinderen van BV’s meer kansen in de Vlaamse showbizz? “Dat het soms fout afloopt, ligt vaak ook aan te opportunistische tv- bazen”
  PREMIUM
  BV
  61

  Krijgen kinderen van BV’s meer kansen in de Vlaamse showbizz? “Dat het soms fout afloopt, ligt vaak ook aan te opportunis­ti­sche tv- bazen”

  De voorbije weken kwam ‘De Vermeires’ een paar keer onder vuur te liggen. Ook tv-columnisten lieten niet na om hun licht te laten schijnen over Jacques Vermeire (71) en zijn gezin. Eén iemand wordt daarbij extra onder de loep genomen: dochter Julie Vermeire (24). Want Jacques verbergt het niet, hij wil met deze docusoap vooral de tv-loopbaan van zijn dochter een duwtje geven. Maar krijgen kinderen van BV’s nu écht meer kansen in de Vlaamse showbizz. ‘TV Familie’ zocht het uit.