Herbert Flack afscheid Fabienne
Volledig scherm
Herbert Flack afscheid Fabienne © RV

Herbert Flack en geliefden nemen emotioneel afscheid van Fabienne Arras: “Ik huil om wat voorbij is, ik lach om wat we hadden”

ShowbizzFabienne Arras, de 66-jarige echtgenote van acteur Herbert Flack (71) die op 2 juli tijdens een vakantie in Spanje overleed aan de gevolgen van een ongelukkige val, werd vandaag, zaterdag 18 juli, begraven. De plechtigheid in de Antwerpse Bourlaschouwburg kon enkel door de 126 genodigden worden bijgewoond, maar er werd voor alle fans en dierbaren thuis wel een livestream voorzien. Tijdens de plechtigheid gaf Herbert een uiterst emotionele speech, waarbij hij meermaals zijn tranen moest verbijten. “Mijn liefde, de vrouw van mijn leven, zielsgenoot. Merci om er altijd voor mij te zijn, in goede en kwade dagen. Merci, merci, merci.”

 1. Mijn Beste Boek. Dianne, mama van Kobe Ilsen, schrijft seksueel misbruik van zich af: “In de leraarskamer knepen ze in mijn borsten en billen”
  PREMIUM
  Literatuur

  Mijn Beste Boek. Dianne, mama van Kobe Ilsen, schrijft seksueel misbruik van zich af: “In de leraarska­mer knepen ze in mijn borsten en billen”

  Geen traditionele Boekenbeurs dit jaar, maar met de herfstvakantie in het verschiet is dit wél de periode om aandacht te besteden aan onze auteurs én boeken. Gedurende twee weken fileert een van hen zijn eigen oeuvre en het huidige aanbod voor het Feest van het Boek, met als resultaat enkele tips voor een bezoek aan de boekenwinkel. Vandaag: Dianne Nuyts (64), de mama van Kobe Ilsen (38), die als jonge lerares slachtoffer werd van seksueel onaanvaardbaar gedrag.
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Maurice is meest gevraagde figurant van het land
  Play
  showbizz

  Maurice is meest gevraagde figurant van het land