Herbert Flack buiten strijd na zware hartoperatie

Herbert Flack
Dieter Bacquaert Herbert Flack
Acteur Herbert Flack, die normaal te zien is in de Studio 100-musical ‘40-45', heeft zijn understudy moeten inschakelen omdat hij een zware ingreep moest ondergaan.

Flack werd vorige week opgenomen voor een hartoperatie. De ingreep zou te maken hebben gehad met zijn aorta, de grootste slagader van het lichaam. Flack had last van een verwijding van die slagader, als je dat laat aanslepen zou de ader kunnen scheuren. Dat is levensgevaarlijk, dus besloot Flack om meteen voor een operatie te gaan. 

De operatie verliep goed, zo zei zijn vrouw, Fabienne, tegen de Showbizzsite. Maar de ingreep vraagt wel om een lange herstelperiode waarin de acteur het rustig aan moet doen: voorlopig geen musical meer, dus. Hij wordt nu vervangen door Hans De Munter. 

Normaal gezien zou hij ook als ereburger van Boom aanwezig zijn op de viering naar aanleiding van 75 jaar bevrijding, maar ook die heeft hij helaas moeten missen. Zijn vrouw ging in zijn plaats. 
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anneloes Thijssen

  Beterschap, laat je nu maar verwennen door u vrouw. Dan komt het zeker goed ❤️

 • Christine Allemeersch

  heel veel beterschap christine

 • Roger Cooks

  Veel beterschap en een vlot en blijvend herstel gewenst.

 • JOHAN DE COSTER

  Veel beterschap Fam de coster

 • gabriel delhaye

  Veel beterschap en spoedig herstel