Winkel van Ian Thomas terug geopend.
Volledig scherm
Winkel van Ian Thomas terug geopend. © Kristof Ghyselinck

Hennepwinkel van Ian Thomas is opnieuw open, vroeger dan voorzien: “Parket erkent de fout”

ShowbizzGanō by Ian Thomas, de winkel waar hij CBD-producten aanprijst, is opnieuw open. Dat is vroeger dan verwacht. “Het parket erkent dat de shop onterecht verzegeld werd. Daarop ontzegelde de commissaris het pand gisteren om 17.16 uur", klinkt het bij de zaakvoerder.  CBD of cannabidiol is een stof die uit de hennepplant gewonnen wordt, maar in tegenstelling tot cannabis kan je er niet high of verslaafd van raken.  

 1. 
Piet Huysentruyt wint de finale van ‘Snackmasters’
  TV

  Piet Huysen­truyt wint de finale van ‘Snackmas­ters’

  Vanavond streden Piet Huysentruyt en Anne-Sophie Breysem voor de Snackmasters-trofee. Bij de cook-off kregen beide chefs slechts anderhalf uur de tijd om drie verschillende koekjes van Jules Destrooper na te maken: de natuurboterwafel, de Parijse wafel en het amandelbrood. Het was een nek-aan-nekrace, maar de jury besloot dat de replica’s van Piet de originele koekjes het beste evenaarden en daar ging het in het programma om: de beste replica van de originele snack maken.
 2. Bruce Springsteen looft etalage van Tony’s Muziekhuis op Twitter: “Een prachtig handgeschilderd raam in België”
  Geel

  Bruce Spring­steen looft etalage van Tony’s Muziekhuis op Twitter: “Een prachtig handge­schil­derd raam in België”

  Op Twitter opgemerkt worden door niemand minder dan Bruce ‘The Boss’ Springsteen: het overkwam dinsdag Tony’s Muziekhuis uit Geel. De legendarische Amerikaanse rockzanger deelde op het sociaal medium een foto van de etalage van de muziekwinkel, die beschilderd is met de titel van zijn nieuwste album. Springsteen stak in de tweet zijn appreciatie voor de “beautifully hand-painted window in Belgium” niet onder stoelen of banken.