Helmut Lotti kampt al sinds zijn 23ste met haaruitval en zocht zijn toevlucht tot een toupet. Nu heeft hij opnieuw een volle haardos.
Volledig scherm
PREMIUM
Helmut Lotti kampt al sinds zijn 23ste met haaruitval en zocht zijn toevlucht tot een toupet. Nu heeft hij opnieuw een volle haardos. © Facebook

Helmut Lotti pronkt met nieuwe coupe: "Dit is zoveel handiger dan mijn toupetje"

Showbizz"Ik ga slapen en sta op met een volle bos haar. Ik kan er zelfs mee gaan zwemmen." Helmut Lotti (50) is sinds twee weken in de wolken met zijn nieuwe, grijsbruine coupe. Hoe hij eraan is geraakt, houdt de zanger voor zich. Een pruik is het niet en hij liet evenmin een haartransplantatie doen. "Het belangrijkste is dat ik mij er heel goed bij voel." Wij gingen te rade bij expert Ivann Vermeer, die zo zijn vermoedens heeft.

11 reacties

 • marijke boulet

  7 maanden geleden
  Weet niet waarom hij er zo geheimzinnig over doet , als het zijn echt haar niet is dan is het een pruik . Bevestigd met clips of lijm enz maakt niet uit
 • Jos Spriet-Dewaele

  7 maanden geleden
  Het is gelijk wat het is maar hij voelt er zich goed bij en het staat hem nog ook
 • Artur Adamek

  7 maanden geleden
  Juist de grijzer haren tonen van ouderdom verschijnsels, kaal zijn heeft zijn karakter vind ik.Hoe vroeger kaal! hoe langer dat je blijf pronken op de planken!!
 • Jozef Van Schuerbeeck

  7 maanden geleden
  Voor iemand die regelmatig optreedt en er door zijn kaalheid er veel ouder uitziet is dat natuurlijk een goede oplossing. Als men het zou laten doen puur uit ijdelheid, dan zou ik het belachelijk vinden.
 • Michele Ruyssinck

  7 maanden geleden
  Het wordt erop geplakt ... waarom er zo geheimzinnig over doen?! Het staat je goed en je zou je er als voorbeeld voor vele anderen niet voor moeten schamen en ze gewoon voor moeten uitkomen! Jammer dat negativiteit ook een vorm van in belangstelling staan is.
 1. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv

 2. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'