Helmut Lotti
Volledig scherm
Helmut Lotti © rv

Helmut Lotti lanceert videoclip van ‘Bella Ciao’

MuziekHelmut Lotti (51) bracht vorige week een nieuwe single uit: ‘Bella Ciao’. Een nummer dat we kennen uit de Netflix-reeks ‘La Casa de Papel’, maar het was ook het strijdlied van de Italiaanse partizanen in de tweede wereldoorlog. Lotti zorgde voor een bijhorende videoclip, die je hieronder alvast kan bekijken. 

4 reacties

 • Gerd Calluy

  2 maanden geleden
  prachtig, blij je terug te horen zingen. hopelijk kunnen we vlug naar een concert. succes Helmut.
 • Jenny stevens

  2 maanden geleden
  Zeer mooie stem en eindelijk begint hij weer te zingen !
 • frank van der werf

  2 maanden geleden
  `Wat een geweldige versie. Helmut heeft er een mysterieus en orkestraal nummer van gemaakt. Dit boeit van de 1e tot de laatste noot. Fantastisch!
 • Tony Boelen

  2 maanden geleden
  Zeer goed gezongen, topnummer.
 1. Luc Appermont in ‘Ik Wil Een Kind’: “Twee mannen die een kind grootbrengen was ver van ons bed, maar het is een gemis”
  TV

  Luc Appermont in ‘Ik Wil Een Kind’: “Twee mannen die een kind grootbren­gen was ver van ons bed, maar het is een gemis”

  Maandag 18 oktober doorbreekt Dina Tersago in ‘Ik Wil Een Kind’ het taboe rond bewust co-ouderschap. Bij deze niet-traditionele gezinsvorm spreken twee of meer mensen af om samen een kind op de wereld te zetten en op te voeden. Zonder romantische relatie, maar met een verbintenis voor het leven: een gedeelde liefde voor het kind. In de oproepaflevering zet Dina het thema op de kaart en gaat ze op zoek naar geschikte wensouders. Ook Luc Appermont vertelt over zijn kinderwens.
 2. Meeslepend, spannend en hilarisch: deze nieuwe films en series mag je niet skippen
  Streamz

  Meeslepend, spannend en hilarisch: deze nieuwe films en series mag je niet skippen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf nieuwe films en series. Dit weekend vullen we onze Kijkgids onder meer aan met het derde seizoen van de psychologische thrillerreeks ‘You’ (Netflix), de comeback van ‘s werelds meest gevreesde pop ‘Chucky’ (Streamz) en een hilarisch relatie-experiment in ‘The Four of Us’ (Netflix). Dit is onze streaming top 5!
 3. Koen Wauters gaat opnieuw Dakar rijden en daar hoort deze nieuwe wagen bij
  Play

  Koen Wauters gaat opnieuw Dakar rijden en daar hoort deze nieuwe wagen bij

  Koen Wauters heeft kennis gemaakt met de wagen waarmee hij volgend jaar Dakar gaat rijden. Eigenlijk had hij in 2012 definitief afscheid genomen van de rally. Omdat het te veel beslag legde op zijn privéleven. Maar de kriebels bleven. Toen zijn vriend Pascal Feryn hem voorstelde om opnieuw mee te doen, heeft hij toch weer ja gezegd. “Het is tien jaar later en ik ben dus ook tien jaar ouder. Daar heb ik het meeste schrik van. Ik was er vroeger echt voor gemaakt”, vertelt Koen.