Heidi Van Tielen plaagt Wim Oosterlinck in bijzijn van topactrice: “Jij bent al jaren zijn natte droom”

Qmusic
Heidi Van Tielen heeft voor schaamrood op de wangen gezorgd bij haar Qmusic-collega Wim Oosterlinck. Toen Joke Devynck op bezoek kwam in de studio, biechtte ze een geheim op. “Joke, jij bent al jaren de natte droom van Wim”, klonk het live op de radio.

Het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen kregen vandaag opnieuw een ‘mystery guest’ over de vloer naar aanleiding van de Top 500 van de 00's. Na elkaar een jaar niet gezien te hebben, werden actrices Andrea Croonenberghs en Joke Devynck herenigd. De twee speelden jarenlang collega-politieagenten Britt Michiels en Tony Dierickx in ‘Flikken’. 

Nu Joke toch bij Qmusic was, vond Heidi het een perfect moment om het geheim van Wim te verklappen aan Joke: “Joke, je bent al jaren de natte droom van Wim Oosterlinck. Op het gênante na. We hebben zelfs een tijd je foto op zijn geluidsbox op zijn bureau geplakt.”

(lees verder onder de video)

Sam, Wim en Heidi wilden ook weten hoe Andrea en Joke het succes van Flikken ervaren: “Op mijn laatste draaidag, terwijl ik zelf had beslist om eruit te gaan, heb ik tranen met tuiten gehuild. Ik kijk met veel plezier en warme gevoelens terug naar ‘Flikken’. Na een tijd krijg je een beetje een familiegevoel als je met mensen dag in dag uit samenwerkt, een aantal jaren aan een stuk”, vertelde Andrea.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.