Alec Baldwin
Volledig scherm
PREMIUM
Alec Baldwin © AP

Heetgebakerd, temperamentvol en een nachtmerrie om mee te werken: dit is acteur Alec Baldwin

CelebritiesDe Amerikaanse acteur Alec Baldwin (63) beleeft z’n grootste nachtmerrie: donderdag schoot hij per ongeluk een vrouw dood op de set van z’n nieuwe film ‘Rust’. En dat net nu de acteur rust had gevonden na enkele turbulente jaren. Van een openbare vechtscheiding, heetgebakerde ruzies om een parkeerplaats en dat ene, gemene telefoontje naar z’n 11-jarige dochter: een portret van een steracteur met kapsones.

 1. MEDIAWATCHERS. “Chapeau van Gert Verhulst om zo naast Hugo te staan en te knuffelen”
  PODCAST

  MEDIAWAT­CHERS. “Chapeau van Gert Verhulst om zo naast Hugo te staan en te knuffelen”

  Zaterdagavond werden de allereerste Kastaars! uitgereikt, en ‘De Mediawatchers’ waren erbij. Desna Lespinoy en Mark Coenegracht volgden de show in het Pop-Up Theater van Studio 100 in Puurs op de voet, en geven hun ongezouten mening in onze mediapodcast. Ze waren getuige van het emotionele moment waarbij Hugo Sigal voor het eerst zonder zijn ‘Colleke’ zong, en getroost werd door Gert Verhulst - “het emotionele hoogtepunt dat de show nodig had” - en verklaren de opvallende aanwezigheid van Niels Destadsbader. Verder hebben ze ook hun bedenkingen bij het stemproces. “We gaan nooit weten hoe de kijkers echt gestemd hebben.”
 1. Karen Damen haakt af als speurder in ‘The Masked Singer’: “Ik denk dat er opluchting is bij de mensen in de pakken”
  Play
  Showbits
  8

  Karen Damen haakt af als speurder in ‘The Masked Singer’: “Ik denk dat er opluchting is bij de mensen in de pakken”

  Op 3 februari start het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Met de nieuwe presentator Jens Dendoncker, maar zonder Karen Damen, toch al twee seizoenen een vaste waarde in het speurdersteam. Zij maakte van fervent namen droppen een echte sport. En zij durfde er al eens ‘bonk’ op te zitten. Houden de speurders in seizoen 3 nog stand zonder de sterkste schakel? Senne polst ernaar bij Jens Dendoncker in een nieuwe Showbits.