Heet, heter, heetst. Tomorrowland deelt gratis watermeloen uit

Tomorrowland deel gratis watermeloen uit
rv Tomorrowland deel gratis watermeloen uit
33 graden is het vandaag op de site van van Tomorrowland en dus veel te warm om zonder verfrissing een stevig feestje te kunnen bouwen. De organisatie voorziet een actie om de hitte draaglijker te maken.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Er is maar een ding dat je te doen staat tijdens een hittegolf en dat is water drinken. Om de festivalgangers tegemoet te komen, deelt de organisatie van Tomorrowland gratis watermeloen uit. “Blijf gehydrateerd”, is de boodschap die te lezen staat op de kraampjes waar de watermeloen te verkrijgen is. Vandaag is het de laatste extreem warme dag in ons land. Morgen en overmorgen zakken de temperaturen in de Schorre naar respectievelijk 24 en 21 graden Celsius. Er zouden ook buien voorspeld zijn.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jan Smets

    En alcohol drinken geen probleem volgens vlaamse kruis...zolang men maar van de drugs afblijft