Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

“Heel pijnlijk, ik verlies een schoonzoon”: scheiding van dochter Celien laat Margriet Hermans niet onberoerd

ShowbizzExact een maand geleden lieten Celien Deloof (26), de dochter van Margriet Hermans, en haar echtgenoot Nico Vergaelen weten dat ze uit elkaar zijn. De twee stapten in 2015 in het huwelijksbootje, en waren ook voor hun bruiloft al lang samen. Maar na jaren werden de verschillen toch te groot, en dat heeft er ook stevig ingehakt bij mama Margriet. “Ik verlies een schoonzoon”, zegt ze openhartig in de studio van Ment TV. 

0 reacties

  1. Celien Deloof blikt voorzichtig vooruit na haar huwelijksbreuk: “Misschien word ik nu wel een bewust ongehuwde moeder, zoals ons mama”
    PREMIUM
    Showbizz

    Celien Deloof blikt voorzich­tig vooruit na haar huwelijks­breuk: “Misschien word ik nu wel een bewust ongehuwde moeder, zoals ons mama”

    "Mama zei me: ‘Je moet doen waar je gelukkig van wordt’”, vertelt Celien Deloof (26) in Dag Allemaal. En geluk vond de dochter van Margriet Hermans, helaas, niet meer bij haar echtgenoot Nico. Het bijna ex-echtpaar blijft wel nog een zakelijk duo. “We hebben te veel tijd en energie in ons immokantoor gestoken om dat zomaar op te geven.”