BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Hebben we het gehad met het goede doel? Warmste Week ziet opbrengst kelderen met 'slechts' 3,2 miljoen

ShowbizzDe Warmste Week eindigt dit jaar met een koude douche. Terwijl de liefdadigheidsactie van de VRT twee jaar geleden nog 17 miljoen euro opbracht, blijft de teller anno 2021 op iets meer dan 3 miljoen euro steken. Ligt dat puur aan corona, zoals de openbare omroep beweert? Of is er meer aan de hand?

106 reacties

 • Dirk Vander Elst

  1 jaar geleden
  Ik sponsor al jaren elke maand, het Rode Kruis, Artsen Zonder Grenzen, Greenpeace en jaarlijks een donnatie voor kanker, maar ik begin serieus mijn twijfels te krijgen of dat geld inderdaad wel terecht komt bij op de juiste plaats. Wat betreft het thema "Kunnen zijn wie je bent" van de Warmste week, daar sta ik helemaal niet achter. Iedereen kan hier in dit vrije land zijn wie hij of zij WIL zijn, met de nadruk op WIL, STOP de uitvergroting en de bepampering van de jeugd en anders denkenden.
 • DIRK VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  De mensen zijn het geschooi meer en meer beu geworden.
 • peter maas

  1 jaar geleden
  Wij komen nog net rond als we onze rekeningen hebben betaald.Niet meer normaal!
 • Simone Cornelis

  1 jaar geleden
  Het is tijd dat men stopt met al dat geschooi en het uitdelen van allerlei subsidies voor allerhande evenementen enz. Alleen de ceo's enz van die zogezegde goede doelen worden er rijkelijk door betaald cfr Rode Kruis...Als men zichzelf niet kan bedruipen stop er dan mee!
 • patrick vandenabeele

  1 jaar geleden
  Vorig jaar aan drie organisaties geld gestort, overstelpt met brieven en cadeautjes, zoveel dat het voor mij niet echt niet meer hoef. Nu aan de voedselbank en een vogel opvangcentrum gestort, hopelijk begaan ze niet dezelfde fout. Patrick Vandenabeele