YouTube: HBO max
Volledig scherm
© YouTube: HBO max

HBO Max onthult eerste beelden van langverwachte ‘Harry Potter’-reünie

TVBij HBO Max speelden ze vandaag ook voor Sinterklaas. Het streamingplatform onthulde zonet de eerste beelden van ‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’, de eenmalige special waarin Daniel - Harry Potter- Radcliffe (32) en zijn klasgenootjes nog eens terugkeren naar de plaats waar het allemaal begonnen is: hun geliefde school Zweinstein.

1 reactie

 • wim helsen

  1 maand geleden
  Geen JK Rowling? Laat het dan maar voor mij. Waarom is ze er niet bij? Omdat ze een mening over iets heeft?? Wie vrij van zonde is ... hypocrieten
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.