Voormalig filmproducent Harvey Weinstein in februari 2020.
Volledig scherm
Voormalig filmproducent Harvey Weinstein in februari 2020. © REUTERS

Harvey Weinstein mag in hoger beroep in misbruikzaak

Voormalig filmproducent Harvey Weinstein mag in hoger beroep gaan tegen zijn veroordeling in een misbruikzaak in 2020. Dat heeft een rechter in New York woensdag bepaald, nadat een lagere rechtbank het verzoek om een beroep in juni had afgewezen.

 1. Verdwenen ‘Spring’-actrice is terug met kortfilm waarin ze danst als een leeuwin in Portugal: “Het blijft bevreemdend om Anneleen zo te zien”
  Play
  Showbits
  15

  Met teddybeer in haar mond spurt verdwenen 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois over Portugees strand: "Het blijft bevreem­dend om haar zo te zien"

  Anneleen Liégeois (ex-Spring) laat opnieuw van zich horen. Ze pakt op haar YouTube-kanaal uit met een primeur: een eigen kortfilm. ‘The Bear’ is een existentieel filmpje waarin Anneleen een leeuwin speelt. Het is de eerste keer dat ze nieuwe content post sinds eind vorig jaar Showbits haar -wat verborgen- YouTube-kanaal onthulde. Bekijk hier alvast een fragment van deze toch wel bijzondere kortfilm.
 2. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.