Harry en Meghan
Volledig scherm
Harry en Meghan © Getty Images

Harry’s dochter Lilibet heeft nog altijd geen plaats gekregen in de troonopvolging

RoyaltyBaby Lilibet heeft nog altijd geen plaats gekregen in de officiële troonopvolging. Het tweede kind van de Britse prins Harry (36) en zijn echtgenote Meghan Markle (39) zou normaal gezien nochtans 8ste in lijn voor de troon moeten worden. 

9 reacties

 • Carla Van Geel

  3 maanden geleden
  citaat: "Harry en Meghan zouden een koninklijke doop voor haar willen in Windsor, in het bijzijn van de Queen." Hebben ze dat echt gezegd of is het de pers die dat wil doen geloven? Meghan en Harry wouden eruit stappen zoals ze "zelf zeiden" in interviews. Als ze echt zouden willen dat hun dochter op de lijst troonopvolging staat klopt dat niet met hun wens uit "the Firm" te stappen.
 • Gratienne D´Hondt

  3 maanden geleden
  Ze moeten weten wat ze willen e zeg
 • Elle Devee

  3 maanden geleden
  Waarom zou die een plaats moeten krijgen?Weg is weg.
 • Christine Van der Stocken

  3 maanden geleden
  Ze wilden weg, wel ze zijn weg en hoeven niet terug te komen via de naam van hun kind. Hoe misplaatst is dat.
 • Mireille Vergauwen

  3 maanden geleden
  Ze wilden uit het systeem draag dan ook de gevolgen wat een flauwe kul toch
 1. Binnenkort op tv: Annemie Struyf volgt draagmoeders en wensouders voor nieuwe reeks
  TV

  Binnenkort op tv: Annemie Struyf volgt draagmoe­ders en wensouders voor nieuwe reeks

  Kinderen krijgen. Voor velen lijkt het iets vanzelfsprekend, maar dat is het lang niet niet voor iedereen. Voor sommigen is draagmoederschap dan ook de enige weg naar een biologisch kind. Voor haar nieuwe reeks volgde Één-gezicht Annemie Struyf (60) drie jaar lang draagmoeders én wensouders. Van de zwangerschap tot de bevalling, van het kraambed tot het fragiele moment waarop de baby wordt overgedragen, van de babyborrel tot het verjaardagsfeestje.
 2. Jacques Vermeire of Axel Daeseleire: wie heeft de beste neus voor gouden zaken in ‘Eenmaal Andermaal’?
  TV
  3

  Jacques Vermeire of Axel Daeseleire: wie heeft de beste neus voor gouden zaken in ‘Eenmaal Andermaal’?

  Jacques Vermeire en Axel Daeseleire. Twee verschillende persoonlijkheden met één gezamenlijke passie voor kunst en antiek. De ene is een verwoed verzamelaar, de andere een rasechte kunstliefhebber. Die passies gooien ze vanaf woensdag 10 november om 20.40 uur in de strijd in het gloednieuwe VTM-programma ‘Eenmaal Andermaal’. In een spannende zoektocht dagen Jacques en Axel elkaar uit om unieke stukken op de kop te tikken en met de hoogste meerwaarde door te verkopen. Een competitie op het scherpst van de snee, doorspekt met een stevige dosis humor.