Harry Styles en Nick Kroll
Volledig scherm
Harry Styles en Nick Kroll © Getty Images / Twitter

Harry Styles kust co-ster Nick Kroll op het Filmfestival van Venetië

CELEBRITIESAls je dacht dat Harry Styles (28) en Olivia Wilde (38) het beste koppel zouden zijn op het Filmfestival van Venetië, dan dacht je verkeerd. Tijdens de staande ovatie voor de aanstaande film van het stel, ‘Don’t Worry Darling’, kuste Harry Styles niemand minder dan zijn co-ster Nick Kroll.

 1. Metejoor reageert op zijn Qmusic-‘Hit van het jaar’: “De trofee is niet voor mijn mama”
  Play
  Showbits
  11

  Metejoor reageert op zijn Qmusic-‘Hit van het jaar’: “De trofee is niet voor mijn mama”

  Tijdens de allereerste editie van ‘Q-pop’, kreeg zanger Metejoor de Qmusic-award voor ‘Hit van het Jaar Nationaal’ uitgereikt. De Q-luisteraars verkozen ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’ als favoriete nummer van 2022, en zo liet hij topfavorieten Camille en Pommelien Thijs met gemak achter zich. De award voor ‘Hit van het Jaar Internationaal’ ging trouwens naar ‘ex-One Direction’ Harry Styles. “Maar we zijn nog geen vrienden” zegt Metejoor zelf tegen Showbits-reporter Senne vlak na zijn optreden in het Sportpaleis.
 2. “Toen de camera’s weg waren, kon ik hem eindelijk écht leren kennen”: Junior Planckaert en Pauline zijn tien maanden samen
  BV

  “Toen de camera’s weg waren, kon ik hem eindelijk écht leren kennen”: Junior Planckaert en Pauline zijn tien maanden samen

  Junior Planckaert (30) zocht naar de liefde en vond het dubbel en dik. De 24-jarige Pauline De Vos kwam op zijn pad via het tv-programma ‘Junior op zoek naar de liefde’. Tien maanden nadien stralen de twee van geluk. Maar ook al spendeert het koppel veel tijd samen, van samenwonen en kindjes is voorlopig nog geen sprake. “Je moet het verlangen groot houden.”