Harry en Meghan samen met Jennifer Lopez op stap: “Ze nodigde hen samen met Archie uit”

Harry en Meghan
REUTERS Harry en Meghan
Prins Harry (35) en zijn echtgenote Meghan (38) vermaken zich prima in Miami. Het koppel heeft een etentje gehad met Jennifer Lopez en haar man, honkball-legende, Alex Rodriguez. Dat meldt The New York Post.

De hertog en hertogin van Sussex waren donderdag bij een evenement van de bank JP Morgan waar ook de zangeres en de oud-honkballer van de partij waren. Daarna vertrokken ze samen naar een restaurant. “Harry en Meghan konden het erg goed vinden met Jennifer en Alex en kletsten gezellig samen tijdens het diner. J.Lo nodigde het koppel en hun baby Archie uit om naar hun huis in Miami te komen en tijd door te brengen met hen en hun kinderen”, vertelt een ingewijde.

Donderdag was het eerste openbare optreden van Harry en Meghan sinds ze een stapje terug hebben gedaan binnen het Britse koningshuis. Op een event van de JP Morgan bank in Miama hield de prins ook een toespraak. Harry zou hebben gepraat over de druk van de Britse roddelpers en zijn hoop hebben uitgesproken voor meer privacy en rust nu ze ook een groot deel van hun tijd in Noord-Amerika wonen.

De Sussexes verblijven sinds een paar weken in Canada. Het koppel zou voor de zomer op zoek zijn naar een stulpje in Los Angeles.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez
Photo News Jennifer Lopez en Alex Rodriguez6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rene Nauwelaerts

  En in england willen ze niet leven , maar daar komen ze wel op bezoek .

 • evelyne dewulf

  Eindelijk positief nieuws over dit koppel

 • Peter Van Cleemput

  Als ze maar gelukkig zijn!

 • WILLY ZACHEL

  Een normaal leven willen leiden lijkt nu niet bepaald op dit wat ze nu doen ? Alléén is het verschil dat hun gezelschap géén adelijke niksnutten meer zijn maar nu show biss niksnutten ! Maar het gewoon is vér te zoeken ?

 • Debbie Lardenoey

  Jan De Beir, zit het Britse koningshuis dan vol met gewone normale mensen die niet in een bubbel leven? Hij gaat van de ééne bubbel naar de andere. Zulke mensen zullen nooit weten hoe het is om een gewoon normale mens te zijn. Waar ter wereld ze ook wonen.