Harry en Jerina uit 'Huis Gemaakt' met hun kindjes en initiatiefnemers van de crowdfunding Marnik en Dorien
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Jerina uit 'Huis Gemaakt' met hun kindjes en initiatiefnemers van de crowdfunding Marnik en Dorien © Henk Deleu

Harry en Jerina overdonderd nu er al meer dan 107.000 euro werd ingezameld: “Ons parcours is al vrij hobbelig geweest”

ShowbizzVerloren in ‘Huis Gemaakt’, maar wel het hart van de Vlaming gewonnen. Al meer dan 107.000 euro zit er in de crowdfunding voor Harry Descamps (26) en Jerina Malfait (29). Het koppel uit Kortrijk kan nu toch een lening aangaan voor hun gerenoveerde pand. “Fucking beirezot”, vinden ze het. De voorbije jaren was het immers financieel moeilijk om een stabiele thuis te creëren voor hun kindjes. Het koppel doet hun hobbelige parcours en hun toekomstplannen uit de doeken, en vertelt hoeveel er van dat bedrag zal overschieten na alle kosten.

8 reacties

 • rosy Hermans

  1 jaar geleden
  Ik ben het ook niet eens dat er zou verdeeld moeten worden door de 2 verliezers. De mensen en ikzelf hebben besloten te storten voor het koppeltje met de minste ervaring die het niet te breed hebben en ontzettend van hun 2 kindjes houden,alsook van mekaar ik gun het hen van harte.
 • Vicky Engelen

  1 jaar geleden
  Beste Erna Laenen, de mensen hebben bewust geld gestort voor Harry en Jerina, net als ik dat voor hen gedaan heb. Indien ik Kenny en Amber had willen sponsoren, was het wel op hun rekening gestort. Waarom zou de opbrengst moeten verdeeld worden? Had u dit ook gezegd moest hey andersom geweest zijn?
 • christianne bruyland

  1 jaar geleden
  Hopelijk dat het huis niet een pak hoger in de prijs zal liggen dan oorspronkelijk de bedoeling was!
 • ERNA LAENEN

  1 jaar geleden
  Ik vind het een heel mooi initiatief, om een crowdfunding voor Harry en Jerina te doen. Maar waarom alleen voor deze mensen, en ook niet voor Amber en Kenny ? Oke deze jonge mensen hebben nog geen kindjes, maar hebben ook heel hard gewerkt, om van een spookhuis een mooi huis te maken. En als je weet wat Amber in haar jonge leven al mee gemaakt heeft, vind ik het niet meer dan normaal, dat het totale bedrag van de 2 crowdfundingen, door 2 gedeeld moet worden.
 • Kenny brusseel

  1 jaar geleden
  Dat ze een deftig job zoeken