Harry en glimlachende Meghan beginnen in Windsor aan trouwrepetitie

Meghan Markle (36) en Harry komen aan in Windsor
Getty Images Meghan Markle (36) en Harry komen aan in Windsor
Prins Harry en Meghan Markle zijn donderdag aangekomen op Windsor Castle. Onder politiebegeleiding arriveerde het aanstaande bruidspaar op de huwelijkslocatie om de gehele ceremonie door te nemen.

Bij Meghan kon er een klein glimlachje van af toen de auto waarin het stel zat aan kwam rijden, zo zagen journalisten die voor de poorten van het kasteel stonden te posten. De prins zag er een stuk ernstiger uit. Behalve Harry en Meghan worden ook Harry's broer prins William en diens echtgenote Catherine donderdagmiddag in Windsor verwacht voor de repetitie.

De 36-jarige toekomstige bruid kon vanmorgen haar tranen amper bedwingen toen ze aankondigde dat haar vader - wegens een hartoperatie - niet aanwezig kon zijn op het huwelijk van morgen. Eerder had de voormalige actrice nog kritiek gekregen omdat ze haar familie en vader niet nauw genoeg zou betrekken bij de grote dag. "Ik heb altijd veel om mijn vader gegeven", zei ze toen. 

Dat betekent natuurlijk ook dat haar vader Meghan niet naar het altaar zal begeleiden. In de plaats zal Meghan's moeder haar dochter waarschijnlijk begeleiden. Britse media verwachten dat Kensington Palace daarover nog een nieuw bericht zal uitsturen.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • BRIGITTE COPPENS

    Harry keek iets ernstiger. Ziet hij het nu in maar is het te laat ?

  • Lydia Appelmans

    Zelfs voor al dat geld zou ik zo'n leven onder een vergrootglas niet willen. Hoe stresserend moet dat zijn !?

  • ISABEL FRANCOIS

    Met een levenslange 'win for life' zou ik ook lachen.