Hans Teeuwen trekt na vier jaar weer theater in (en komt ook naar België)

ANP Kippa
De Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen (52) gaat weer het theater in. De theatertour van zijn achtste Nederlandse soloshow “Nou Lekker Dan” gaat op 11 maart van start. De voorstelling is daarna tot en met november te zien in Nederlandse en Belgische theaters.

In ons land zal Teeuwen te zien zijn in Antwerpen, Gent, Oostende, Brussel en Hasselt. Voor België gaat het om 9 voorstellingen, de eerste op vrijdag 17 juli in de Stadsschouwburg in Antwerpen. 

Het is vier jaar geleden dat Teeuwen op de planken stond met de uitverkochte tour van zijn vorige show “Echte Rancune”. De voorverkoop voor “Nou Lekker Dan” start maandag 3 februari om 10.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de cabaretier en de theaters.

De nieuwe show van Teeuwen geeft volgens een toelichting “een verontrustende blik in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af”.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • joeri gielen

    Geweldige comiek die vent.