Hans Teeuwen.
Volledig scherm
Hans Teeuwen. © ANP Kippa

Hans Teeuwen stelt tournee uit door coronapaspoort: “Ik hoop dat het zo minder vanzelfsprekend wordt”

ShowbizzCabaretier Hans Teeuwen (54) stelt z'n tournee ‘Nou lekker dan’ uit naar volgend jaar. De Nederlander doet dat uit protest tegen het coronapaspoort. “Ik vond en vind het niet oké dat mensen een gehoorzaamheidscode moeten laten zien om binnen te komen”, reageert hij in een video.

10 reacties

 • karl van dyck

  4 weken geleden
  Marco Panis hij is nog steeds geweldig en fantastisch, zeker na zulke uitspraken die hij gedaan heeft. Heb alleen maar respect voor deze kerel zijn mening en ben het helemaal eens met hem.
 • Luc Cools

  4 weken geleden
  Ik zal voor zijn show mijn slaap niet laten.
 • Eric Leysen

  4 weken geleden
  Hij heeft groot gelijk. Vrijheid om te beslissen over vaccinaties is een basisrecht. Als de vaccins dan nog effectief moesten zijn zou ik akkoord kunnen gaan, maar dat zijn ze niet! Je blijft besmettelijk voor anderen en na een half jaar is het bijlange niet meer zo effectief zodat er al met een derde spuit wordt gezwaaid. Knap dat er toch enkelen zijn zoals Hans Teeuwen die hun denkvermogen niet laten bepalen door overheden die niet weten van welk hout pijlen maken.
 • gunter franquet

  4 weken geleden
  ik hoop voor hans dat het coronapaspoort nog 10 jaar mee gaat
 • M De Peuter

  4 weken geleden
  Mooi zo. Is geen verlies.
 1. INTERVIEW. Wereldberoemde drag queen Shangela: “Veel mensen zouden eens in drag gestopt moeten worden”
  TV

  INTERVIEW. Wereldbe­roem­de drag queen Shangela: “Veel mensen zouden eens in drag gestopt moeten worden”

  Vanaf vandaag op Streamz: het tweede seizoen van ‘We’re here’. ‘Drag Race’-alumni Shangela, Bob the Drag Queen en Eureka O’Hara trokken opnieuw op roadtrip doorheen Amerika. Gewapend met gigantische dosissen charisma, uniqueness, nerve and talent willen de drie drag queens maar één ding: de US of A transformeren in een meer verdraagzame plek. “Zelfs in die kleine dorpjes vol vooroordelen en racisme wonen geweldige mensen”, vertelt Shangela in een exclusief gesprek.