Hans Teeuwen.
Volledig scherm
Hans Teeuwen. © ANP Kippa

Hans Teeuwen stelt tournee uit door coronapaspoort: “Ik hoop dat het zo minder vanzelfsprekend wordt”

ShowbizzCabaretier Hans Teeuwen (54) stelt z'n tournee ‘Nou lekker dan’ uit naar volgend jaar. De Nederlander doet dat uit protest tegen het coronapaspoort. “Ik vond en vind het niet oké dat mensen een gehoorzaamheidscode moeten laten zien om binnen te komen”, reageert hij in een video.

10 reacties

 • karl van dyck

  1 jaar geleden
  Marco Panis hij is nog steeds geweldig en fantastisch, zeker na zulke uitspraken die hij gedaan heeft. Heb alleen maar respect voor deze kerel zijn mening en ben het helemaal eens met hem.
 • Luc Cools

  1 jaar geleden
  Ik zal voor zijn show mijn slaap niet laten.
 • Eric Leysen

  1 jaar geleden
  Hij heeft groot gelijk. Vrijheid om te beslissen over vaccinaties is een basisrecht. Als de vaccins dan nog effectief moesten zijn zou ik akkoord kunnen gaan, maar dat zijn ze niet! Je blijft besmettelijk voor anderen en na een half jaar is het bijlange niet meer zo effectief zodat er al met een derde spuit wordt gezwaaid. Knap dat er toch enkelen zijn zoals Hans Teeuwen die hun denkvermogen niet laten bepalen door overheden die niet weten van welk hout pijlen maken.
 • gunter franquet

  1 jaar geleden
  ik hoop voor hans dat het coronapaspoort nog 10 jaar mee gaat
 • Marc De Peuter

  1 jaar geleden
  Mooi zo. Is geen verlies.
 1. REALITYCHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wolven’-gezicht Jill Cnudde zet belangrijke stap
  TV

  REALITY­CHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dut­ch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wol­ven’-ge­zicht Jill Cnudde zet belangrij­ke stap

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.