Hannelore Bedert.
Volledig scherm
PREMIUM
Hannelore Bedert. © Photonews

Hannelore Bedert verwerkt de dood van haar man in een boek: “’Als hij er doorkomt, zal het als een plantje zijn’, zei de spoedarts. Ik vond het fair dat hij dat zei”

Showbizz(Liedjes)schrijfster en zangeres Hannelore Bedert (36) verloor haar man Stijn thuis aan een hartaanval, terwijl de kinderen sliepen. De voorbije 22 maanden noteerde ze de mooiste observaties van zoon Hoppe (nu 10) en dochter Polly (4,5) en bundelde die in het troostboek ‘Hoe lang gaat papa nog gestorven zijn?’. Beide kinderen hebben ook het erfelijke hartsyndroom van Brugada. “Na zijn dood heb ik héél hard op tafel geklopt bij de kindercardioloog. Ik ga niet nog eens een kind verliezen ook!”

5 reacties

 • Werner Reynen

  2 maanden geleden
  Zoals mijn neefje destijds tegen zijn broer zei:”Als je dood bent,is dat voor de rest van je leven.” Ik vond dat schitterend gezegd voor een kind van vijf jaar.
 • piet deridder

  2 maanden geleden
  Heel veel medeleven met Hannelore, maar eerlijk gezegd hopelijk moet ik nu niet weer naar die verplichte depressieve muziek luisteren, ik draai subiet de knop op een andere zender, er zijn andere vrolijke artiesten.
 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  Gaat ze nu de cardioloog verantwoordelijk stellen voor de erfelijke aandoening?
 • ann vandelannoote

  2 maanden geleden
  Hannelore, iedere week kijk ik uit naar jouw rubriek in libelle. Ik ben vorig jaar ook mijn man verloren en herken heel veel in wat je er schrijft. Ik dacht al niet dat ik de enige was die hierdoor moet maar door dit te lezen wordt dit nog eens bevestigd dat je dit maar kan weten als je er zelf door moet. Bedankt voor al jouw schrijfsels.
 • Marc Van der Vloedt

  2 maanden geleden
  Voor religieuzen (en gelovigen) zou het antwoord op de vraag;"hoelang zal papa nog gestorven zijn ?" kinderlijk eenvoudig te beantwoorden zijn maar het is Al te gemakkelijk te antwoorden in een ander zijn plaats, leef- en belevingswereld.
 1. ‘Bridgerton’-actrice Phoebe Dynevor: “Toen ik samen met mijn grootouders keek, spoelde ik alle seksscènes door”
  TV

  ‘Bridgerton’-actrice Phoebe Dynevor: “Toen ik samen met mijn grootou­ders keek, spoelde ik alle seksscènes door”

  Phoebe Dynevor (25) is momenteel te zien op Netflix in de populaire serie ‘Bridgerton’. Meer dan 63 miljoen accounts keken al naar het historisch drama. Ook de actrice zelf keek al samen met haar familie - inclusief haar grootouders - naar de afleveringen, maar haar seksscènes spoelde ze toch maar snel door. In een recent interview met BBC Radio vertelt ze dat ze de afstandsbediening steeds stevig in haar handen hield.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'