Hanne Troonbeeckx en haar verloofde
Volledig scherm
PREMIUM
Hanne Troonbeeckx en haar verloofde © Instagram

Hanne Troonbeeckx houdt de moed er (ondanks corona) in: “Huwelijk uitgesteld tot 2022"

Showbizz“Ik ben niet iemand die constant speurt naar licht aan het einde van de coronatunnel”, merkt njam!-presentatrice Hanne Troonbeeckx (42) op. En hoewel ook zij al uitkijkt naar het moment waarop corona voorbij zal zijn, probeert ze op dit moment vooral positief te blijven. Op alle vlakken, ook al moest ze al twee keer noodgedwongen getest worden. “Aangenaam is zo’n wisser in je neus niet.” 

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Jamie Lynn Spears vraagt haar zus Britney om te stoppen met haar tirades: “Dit is gênant en moet ophouden”
  Celebrities

  Jamie Lynn Spears vraagt haar zus Britney om te stoppen met haar tirades: “Dit is gênant en moet ophouden”

  De spanning tussen Britney Spears (40) en Jamie Lynn (30) loopt op dit moment hoog op. De jongere zus van de zangeres heeft zich naar aanleiding van haar memoires ‘The Things I Should Have Said’ uitgesproken over hun moeilijke relatie. Britney zelf was daar niet mee gediend en haalde uit naar haar zus op Twitter. Voor Jamie Lynn is het nu welletjes geweest. “Britney, bel me gewoon”, klinkt het op sociale media.