K3
Volledig scherm
PREMIUM
K3 © Photo News

Hanne, Marthe en Klaasje voelen dat hun nakende afscheid erg pijnlijk wordt: “Weinig mensen beseffen dat, maar wij gaan door een rouwproces”

TV“Ja, we zijn heel selectief in ‘K2 Zoekt K3’’, zeggen Hanne en Marthe. “Maar we hebben geen zin om over een jaar al een nieuwe zoektocht te starten. Iemand die niet weet wat ‘Piña Colada’ is? Dat is géén fictief voorbeeld.” Klaasje, die zit níet in de jury, zij treedt enkel nog in ’t weekend op met de Dromen-shows. Zo krijgen Hanne en Marthe nu al een voorsmaakje hoe het zal zijn als ze straks afhaakt. “Je laat elkaar telkens een beetje meer los. Bij een van de repetities heb ik hard gehuild omdat ik ineens besefte dat we dit niet meer samen zouden doen.” Een emotioneel gesprek over de audities, afscheid en het leven na K3. 

13 reacties

 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Kinderen van dertig die denken de wereld te hebben uitgevonden ! Chapeau voor Klaasje het enige verstandige K3 tje !
 • Peter Vanrenterghem

  1 jaar geleden
  Ik ga mn tv abonnement opzeggen.
 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  Je hebt echt geen idee wat echte rouw is. Anders zou je zoiets niet zeggen.
 • Marc Brees

  1 jaar geleden
  Dames, jullie hebben duidelijk nog geen echt rouwproces doorgemaakt, schaam jullie.
 • Bob Fréson

  1 jaar geleden
  Als je er een K4 van maakt met 2 jongens en 2 meisjes heb je veel meer kans op groter succes. En dat zullen de kinderen veel liever hebben dan 2 meisjes en 1 jongen.
 1. Na de emotionele getuigenis van Dennie in 'Out Of Office': "Onrechtstreeks door militair Jürgen Conings bij het programma beland”
  Play
  Showbits
  1

  Na de emotionele getuigenis van Dennie in 'Out Of Office': "Onrecht­streeks door militair Jürgen Conings bij het programma beland”

  Op VTM kon je kijken naar de tweede aflevering van ‘Out Of Office’. Het programma draait rond mensen die kampen met een burn-out en de bewoners van de zorgboerderij De Emiliushoeve en verovert de harten van de Vlamingen. Fabrieksarbeider Dennie (36) deed gisteravond z’n opmerkelijke verhaal, over hoe hij onrechtstreeks via Jurgen Conings in het programma terecht kwam. Jarne wil vooral weten hoe het nu met hem gaat, want de opnames dateren al van enkele maanden geleden. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.