K3
Volledig scherm
PREMIUM
K3 © Photo News

Hanne, Marthe en Klaasje voelen dat hun nakende afscheid erg pijnlijk wordt: “Weinig mensen beseffen dat, maar wij gaan door een rouwproces”

TV“Ja, we zijn heel selectief in ‘K2 Zoekt K3’’, zeggen Hanne en Marthe. “Maar we hebben geen zin om over een jaar al een nieuwe zoektocht te starten. Iemand die niet weet wat ‘Piña Colada’ is? Dat is géén fictief voorbeeld.” Klaasje, die zit níet in de jury, zij treedt enkel nog in ’t weekend op met de Dromen-shows. Zo krijgen Hanne en Marthe nu al een voorsmaakje hoe het zal zijn als ze straks afhaakt. “Je laat elkaar telkens een beetje meer los. Bij een van de repetities heb ik hard gehuild omdat ik ineens besefte dat we dit niet meer samen zouden doen.” Een emotioneel gesprek over de audities, afscheid en het leven na K3. 

13 reacties

 • Lucas Vissers

  3 weken geleden
  Kinderen van dertig die denken de wereld te hebben uitgevonden ! Chapeau voor Klaasje het enige verstandige K3 tje !
 • Peter Vanrenterghem

  3 weken geleden
  Ik ga mn tv abonnement opzeggen.
 • Leen Demeyer

  3 weken geleden
  Je hebt echt geen idee wat echte rouw is. Anders zou je zoiets niet zeggen.
 • Marc Brees

  3 weken geleden
  Dames, jullie hebben duidelijk nog geen echt rouwproces doorgemaakt, schaam jullie.
 • Bob Fréson

  3 weken geleden
  Als je er een K4 van maakt met 2 jongens en 2 meisjes heb je veel meer kans op groter succes. En dat zullen de kinderen veel liever hebben dan 2 meisjes en 1 jongen.
 1. Het wordt steeds stiller in ‘Sesamstraat’: zo gaat het vandaag met de cast uit de kinderserie
  TV

  Het wordt steeds stiller in ‘Sesam­straat’: zo gaat het vandaag met de cast uit de kinderse­rie

  Maandag raakte bekend dat er opnieuw een lid uit de ‘Sesamstraat’-familie is overleden. Sien Diels, de moederfiguur van bekende poppen als Ieniemienie en Pino, overleed op 74-jarige leeftijd. Amper een jaar nadat het iconische personage meneer Aart omkwam in een verkeersongeval. “Het wordt steeds stiller in ‘Sesamstraat’”, klinkt het op sociale media. Maar hoe gaat het nog met de resterende Nederlandstalige castleden zoals Frank, Hakim, Pino en Peetje?
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.