K3
Volledig scherm
PREMIUM
K3 © Photo News

Hanne, Marthe en Klaasje voelen dat hun nakende afscheid erg pijnlijk wordt: “Weinig mensen beseffen dat, maar wij gaan door een rouwproces”

TV“Ja, we zijn heel selectief in ‘K2 Zoekt K3’’, zeggen Hanne en Marthe. “Maar we hebben geen zin om over een jaar al een nieuwe zoektocht te starten. Iemand die niet weet wat ‘Piña Colada’ is? Dat is géén fictief voorbeeld.” Klaasje, die zit níet in de jury, zij treedt enkel nog in ’t weekend op met de Dromen-shows. Zo krijgen Hanne en Marthe nu al een voorsmaakje hoe het zal zijn als ze straks afhaakt. “Je laat elkaar telkens een beetje meer los. Bij een van de repetities heb ik hard gehuild omdat ik ineens besefte dat we dit niet meer samen zouden doen.” Een emotioneel gesprek over de audities, afscheid en het leven na K3. 

13 reacties

 • Lucas Vissers

  4 weken geleden
  Kinderen van dertig die denken de wereld te hebben uitgevonden ! Chapeau voor Klaasje het enige verstandige K3 tje !
 • Peter Vanrenterghem

  4 weken geleden
  Ik ga mn tv abonnement opzeggen.
 • Leen Demeyer

  4 weken geleden
  Je hebt echt geen idee wat echte rouw is. Anders zou je zoiets niet zeggen.
 • Marc Brees

  4 weken geleden
  Dames, jullie hebben duidelijk nog geen echt rouwproces doorgemaakt, schaam jullie.
 • Bob Fréson

  4 weken geleden
  Als je er een K4 van maakt met 2 jongens en 2 meisjes heb je veel meer kans op groter succes. En dat zullen de kinderen veel liever hebben dan 2 meisjes en 1 jongen.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieurtalent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”
  TV

  Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieur­ta­lent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”

  In het nieuwe VTM-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ gaan vanaf zaterdag tien Nederlandse en Vlaamse finalisten de strijd met elkaar aan om hét interieurtalent van 2021 te worden. Sieg De Doncker (32) neemt de presentatie op zich. En dat is een meerwaarde voor hem nu hij samen met zijn vriendin Maureen Vanherbergen (33) een eigen huis aan het bouwen is. “Al had ik vroeger totaal niets met interieur” lacht Sieg. We stellen bovendien de deelnemers van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aan je voor.
 1. Michaël Roskam over tragisch filmongeval: “Kan me niet voorstellen dat ik zo een collega zou verliezen”
  Play
  Film
  2

  Michaël Roskam over tragisch filmonge­val: “Kan me niet voorstel­len dat ik zo een collega zou verliezen”

  Regisseur Michaël R. Roskam (49), die al succes kende dankzij onder andere ‘Rundskop’ en ‘Le Fidèle’, had het in VTM Nieuws over het tragische ongeval op de set van ‘Rust’. Alec Baldwin schoot daar per ongeluk één van zijn collega’s dood met een pistool dat was voorzien voor één van de scènes. “Ik heb me persoonlijk wel altijd veilig gevoeld, zowel hier als in de States.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.