Studio 100
Volledig scherm
PREMIUM
© Studio 100

Hanne, Marthe en Julia hebben elkaar al helemaal omarmd: “Als Studio 100 ons écht te weinig betaalde, zaten we hier niet”

ShowbizzHet gaat goed met de nieuwe K3: hun album is goud, ze zijn de meest gestreamde Vlaamse artiest op Spotify en de tickets voor hun voorjaarstour vliegen de deur uit. Terwijl kersvers K3'tje Julia (19) haar studies heeft afgebroken om haar droom na te jagen, zijn ook bij Marthe en Hanne alle twijfels over hun toekomst weggeëbd. “Ik heb er even aan gedacht om ook te stoppen. We wisten niet of het publiek zomaar een nieuwkomer zou slikken”, vertelt Hanne. De populaire meidengroep blikt terug op de wedstrijd en vertelt over hun toekomstplannen, relaties en kinderwensen. “Het enige wat ik zeker wist voor ik met K3 begon, is dat ik moeder wil worden.”

10 reacties

 • Thierry Vansweevelt

  1 jaar geleden
  Ze is de beste keuze, simpel. Ze deed heel hard haar best, kan heel goed dansen, ziet er goed uit, is gemotiveerd en woont niet erg ver. Haar zang komt wel in orde want dat is allemaal met lipsyncing en playbacken, vergelijk maar eens de stemmen van Hanne en Marthe tijdens de finaleversie van Waterval en die op hun CD. En dan zei Ingeborg nog van "amai Hanne werkt hard". Pff ze moet gewoon playbacken hé.
 • Johan hendrickx

  1 jaar geleden
  Krijg er de tranen van in mijn ogen..
 • Walter Van Criekinge

  1 jaar geleden
  Als ik voorbij het stulpje (met zwembad) van Karen fiets denk ik steeds ​" Nouw met kinderliedjes te zingen verdient men toch dik zijne boterham". Waarom steeds die afgunst, het siert jullie echt niet.
 • armand keyzers

  1 jaar geleden
  Respect! Altijd goedlachs, bereikbaar, vrij en altijd in de spotlights. Daar mag een meer dan fatsoenlijk loon tegenover staan!
 • Angelo Cools

  1 jaar geleden
  het zal inderdaad een hoger loon zijn dan in Bangladesh en dito
 1. Ziggy uit 'K2 zoekt K3' trok naar Turkije voor nieuw gebit: “De horrorverhalen maakten me wél ongerust”
  PREMIUM
  BV

  Ziggy uit 'K2 zoekt K3' trok naar Turkije voor nieuw gebit: “De horrorver­ha­len maakten me wél ongerust”

  Ziggy Krassenberg (21), die deelnam aan ‘K2 zoekt K3', timmert verder aan zijn muziekcarrière. En daar hoort volgens hem ook een nieuw gebit bij. Hij trok naar Turkije, waar hij zijn tanden liet afvijlen en een volledig nieuw gebit van zirkonium kronen liet steken. In een openhartig interview blikt hij terug op zijn ‘K2 zoekt K3'-avontuur, vertelt hij over zijn cosmetisch tripje én toont het eindresultaat. “Als ik naar mezelf in de spiegel kijk denk ik ‘wauw’.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.