Marthe, Klaasje en Hanne op de set van hun nieuwste film 'Dans van de Farao'.
Volledig scherm
PREMIUM
Marthe, Klaasje en Hanne op de set van hun nieuwste film 'Dans van de Farao'. © Joel Hoylaerts/Photo News

Hanne, Klaasje en Marthe vieren 5 jaar K3: “Als we ongesteld zijn, hebben we ook niet altijd zin om vrolijk te staan springen”

ShowbizzGeen pandemie die het vijfjarig bestaan van K3 klein krijgt. En dus brengen Hanne, Klaasje en Marthe in volle lockdown hun zesde album uit: ‘Dans van de Farao’. Aan de hand van vijf nummers vertelt het drietal over de mooie en soms minder mooie momenten. “Bij K3'tje zijn, hoort een takenpakket. Maar geen één die het zou kunnen missen.”

2 reacties

 • Alex Wellens

  2 jaar geleden
  Tja, moeten dan alle ongestelde vrouwen hun job niet doen? 
 • Dieter Planckaert

  2 jaar geleden
  Proficiat aan alle3!
 1. "Eigen vriendje is stand-in voor kusscènes": op de set van de nieuwe K3-film ‘Dans van de Farao’
  PREMIUM
  Film

  "Eigen vriendje is stand-in voor kusscènes": op de set van de nieuwe K3-film ‘Dans van de Farao’

  Liefdesscènes opnemen voor hun nieuwe film leek aanvankelijk onmogelijk in coronatijden. Maar ook daar vond K3 - voor 'Dans van de Farao' uitgedost als echte Lara Crofts - een creatieve oplossing voor. "We gebruiken plexiglas en mijn eigen vriend is stand-in voor de kus", zegt Klaasje. De drie dames lichten ook een tipje van de sluier op over de inhoud van de prent: “We worden zelfs begeleid door een stuntteam. K3 is echt heel cool in deze film.”
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.