Exclusief voor abonnees

Hanne, Klaasje en Marthe van K3 willen geen typetje spelen: "Wij hebben niets te verbergen"

K3: Marthe De Pillecyn - Hanne Verbruggen - Klaasje Meijer
Dieter Bacquaert K3: Marthe De Pillecyn - Hanne Verbruggen - Klaasje Meijer
Hanne (24), Klaasje (23) en Marthe (21) zullen zich de komende maanden niet vervelen. Naast optredens heeft het trio opnames voor hun nieuwe sitcom K3 Roller Disco en The Voice Kids. Als juryleden zullen ze daar een totaal andere kant van zichzelf kunnen tonen. "We zijn geen typetjes, we hebben wel degelijk een eigen mening."

Een langspeelfilm, drie albums en evenveel tournees door Vlaanderen en Nederland: Hanne, Klaasje en Marthe zijn nog geen drie jaar K3 maar hebben nu al een waanzinnig parcours afgelegd. Een eigen sitcom stond nog bovenaan hun verlanglijstje, en ook die droom komt nu uit. Vorige week zijn immers de opnames begonnen van K3 Roller Disco, een humoristische fictiereeks die in het najaar te zien is op VTMKZOOM. "Klaasje, Marthe en ik runnen zogezegd een rollerdiscotheek, al laten we in het midden of we daar ook effectief wonen", vertelt Hanne in Story.

Veel kinderen denken dat jullie echt onder één dak wonen.

Marthe: Als ik alleen op stap ben, vragen kindjes me altijd waar Klaasje en Hanne zijn. Dan zeg ik gewoon dat die thuis zitten. Ik krijg het niet over mijn hart om te zeggen dat we elk apart wonen.

Hanne: We brengen wel meer tijd samen door dan al-leen. Zeker als we door Nederland toeren.

Marthe: Op hotel krijgen we wel elk onze eigen kamer.

Door de film K3 Love Cruise hadden jullie al acteerervaring. Zijn jullie tevreden met je acteerprestaties?

Je hebt 15% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Bernd Vaes

  Klaasje en haar vriendinnetjes zijn weer ook zo gelukkig om in een krantje te staan. Neen, zij zijn geen typetjes, neen, zij zijn gewoonweg belachelijke pseudo-kindjes.

 • Marc Van Leuven

  jurylid ???? das wel net een beetje te vroeg denk ik en daar zijn jullie te weinig geschoold voor. Dit is geen negatieve commentaar, gewoon wat het is. K3 kan blijkbaar velen bekoren dus gewoon verder doen. Pas gaan lopen als je degelijk kan gaan !!!

 • Heidi Werbrouck

  Dan zullen ze rap hun C4 krijgen, K3 bestaat namelijk enkel uit 3 typetjes. Of hadden ze dat nu écht niet door toen ze hun haar moesten kleuren en alledrie hetzelfde jurkje aantrekken?

 • Dian Jans

  Jullie zijn een en al typetje, en een afkooksel van de echte K3 . Nooit zullen jullie hun nieveau halen!

 • De Waen Luc

  geen typetje ??? whoeha....