Play4
Volledig scherm
© Play4

Hanne en Marthe over de eerste aflevering van ‘K2 zoekt K3': “Krijgen steeds meer te zeggen”

TVNaast Martien Meiland waren ook Hanne en Marthe van K3 vanavond aanwezig in ‘De Cooke & Verhulst Show’. Zij begonnen afgelopen zaterdag aan de zoektocht naar een nieuw groepslid. “Hij of zij moet zijn of haar ego af en toe aan de kant kunnen zetten.”

6 reacties

 • Ronny Cockuyt

  1 maand geleden
  Het is een meidengroep zoals er veel zijn,ik heb nog geen echte meidengroepen gezien waar een jongen bij komt als er eentje afhaakt. Een jongen erbij en het is gedaan met k3.
 • Mario Berben

  1 maand geleden
  Ik ben benieuwt naar de volgende show ,was vlot en dat is belangrijk . Mag een jongen zijn ,als hij persoonlijkheid uitstraalt. Ben benieuwt naar de ontwikkeling van de kandidaten.
 • Maria Smets

  1 maand geleden
  Nog maximaal 1 jaar en K3 is niet meer. Ziet onzen amateur Louis De Funes da ook ni in ?
 • terry henninckx

  1 maand geleden
  Tijd om te stoppen met dit gedoe.
 • barbara bulles

  1 maand geleden
  Is het niet tijd voor verjonging?
 1. Meeslepend, spannend en hilarisch: deze nieuwe films en series mag je niet skippen
  Streamz

  Meeslepend, spannend en hilarisch: deze nieuwe films en series mag je niet skippen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf nieuwe films en series. Dit weekend vullen we onze Kijkgids onder meer aan met het derde seizoen van de psychologische thrillerreeks ‘You’ (Netflix), de comeback van ‘s werelds meest gevreesde pop ‘Chucky’ (Streamz) en een hilarisch relatie-experiment in ‘The Four of Us’ (Netflix). Dit is onze streaming top 5!
 2. IN BEELD. Nieuw album Coldplay voorgesteld in Planetarium in Brussel
  Play
  Muziek

  IN BEELD. Nieuw album Coldplay voorge­steld in Planetari­um in Brussel

  De band Coldplay stelt het nieuwe album ‘Music of the Spheres’ met twaalf nummers voor. Ondertussen is het al het negende album voor de band. In ons land werd het album voorgesteld in het Planetarium in Brussel. Mensen konden de nieuwe liedjes beluisteren via een luistersessie met daarbij beelden van de band, planeten, sterren en buitenaardse wezens. Daarnaast zong er een muzikant enkele bekende songs van de band live voor de zaal.