Hanne en Frits
Volledig scherm
Hanne en Frits © Instagram

Hanne en Frits uit ‘Boer zkt Vrouw' uit elkaar

ShowbizzHanne en Frits uit ‘Boer zkt Vrouw’ zijn uit elkaar. Dat maakte het koppel vandaag zelf bekend via sociale media. De twee vonden de liefde dankzij het bekende VTM-programma, maar die is nu blijkbaar bekoeld. 

11 reacties

 • Sabine Welvaert

  1 maand geleden
  Er dient wat respect opgebracht worden voor die ondernemers. Ze werken dag en nacht en zorgen voor onze gezonde, dagelijkse voeding. Ze moeten een hoger loon krijgen want produceren onder de kostprijs. Vanwaar al die jaloersheid! Ze dienen grote investeringen te doen en goed rollend materieel te hebben om toch nog te kunnen overleven. Ze hebben geen tijd om van het leven te genieten. Ze moeten een betere prijs krijgen voor hun producten. Oorlogsprijzen. Schandalig. Anderen krijgen altijd opslag!
 • Rafael Werbrouk

  1 maand geleden
  Ik hoop dat het weer goed komt Rafael
 • Frank Joos

  1 maand geleden
  Johan Vervaeck, geen of weinig loon zeg je ? Al eens gezien welke woningen en welk materiaal ze hebben. Dat gaat niet hoor als je bijna of niets verdient. Je moet eerst verdienen om kosten te maken he !
 • Isabelle Cazé

  1 maand geleden
  Ik ben ook goed bevriend met mijn ex... Moet het nu altijd een vechtscheiding zijn... Toch niet denk ik..
 • Andy Vande Reyd

  1 maand geleden
  Armoedeloon?? Daarmee dat al die boeren een villa hebben staan met 3-4 hectare grond?? Als het zo'n armoede was, dan waren er geen boeren meer, dan stonden ze allemaal elders te werken en dit is ook niet het geval. Subsidie hier, subsidie daar.