Hannah Montana/ Miley Cyrus.
Volledig scherm
Hannah Montana/ Miley Cyrus. © Photo by Steve Granitz/WireImage/ Disney Channel/ Bob D’Amico

Hannah Montana werd bijna door een van deze twee actrices gespeeld

TVWie ‘Hannah Montana’ zegt, denkt meteen aan actrice en zangeres Miley Cyrus (29). Maar het had niet veel gescheeld of de rol ging naar iemand anders. Er waren nog twee andere actrices in de running én ook zij zijn geen onbekenden meer. Casting director Lisa London maakte dit nieuws zelf bekend in een TikTok-video.

0 reacties

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Karen Damen spreekt voor het eerst over het verlies van haar vader: "De tranen van Vanessa in ‘Familie’ zijn altijd echt”
  Play
  Showbits
  6

  Karen Damen spreekt voor het eerst over het verlies van haar vader: "De tranen van Vanessa in ‘Familie’ zijn altijd echt”

  Het zijn heftige weken voor Vanessa Mariën, het personage van Karen Damen in ‘Familie’. Plots werd ze geconfronteerd met haar verleden als callgirl. Ze raakte in die tijd ook zwanger, maar stond de baby af. Voor Karen een rollercoaster aan emoties om te spelen net nu ze in het echte leven haar papa verloor. In Showbits spreekt ze voor het eerst over deze zware periode. Bekijk hier het gesprek met Jarne.