Justin Bieber, Hailey Bieber en Selena Gomez
Volledig scherm
Justin Bieber, Hailey Bieber en Selena Gomez © Patrick McMullan / Getty Image / Photonews

Hailey Bieber sprak na huwelijk met Justin nog met Selena Gomez: “Wij zijn allemaal verder gegaan, waarom de rest van de wereld niet?”

CELEBRITIESHailey Bieber en Justin Bieber vierden op veertien september nog hun vierde huwelijksverjaardag, maar toch kunnen velen de afgelopen relatie tussen Justin en Selena Gomez niet loslaten. Volgens Jelena-fans zou Hailey Justin van haar hebben afgepakt. Het model praat nu voor het eerst over de beschuldigingen in een podcast-aflevering van Alex Cooper’s ‘Call Her Daddy’ en onthult dat ze Selena Gomez zelf nog heeft gesproken. “Ik had nooit iets met Justin terwijl hij in een relatie zat.”

 1. Hoe reageert Buckingham Palace op Netflixdocu ‘Harry en Meghan’?
  Royalty
  3

  Hoe reageert Buckingham Palace op Netflixdo­cu ‘Harry en Meghan’?

  De eerste drie afleveringen van ‘Harry & Meghan’ zijn verteerd. In de zesdelige Netflixreeks doet het koppel hun versie van de ‘Megxit’ uit de doeken. Zo kaarten ze het racisme aan en trekken ze parallellen met prinses Diana, die achtervolgd werd door paparazzi. Of Buckingham Palace zou reageren op de uitlatingen, was afwachten. Maar volgens de Britse media stellen koning Charles (74) en William (40) nu al orde op zaken.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.