The Starlings
Volledig scherm
PREMIUM
The Starlings © RV

"Haar verdriet zien was verdikke moeilijk": The Starlings schrijven hartzeer van zich af op nieuwe plaat

MuziekZo onstuimig als de zee was het voorbije jaar voor The Starlings. Met hoge golven - een verloving en tweede plaat, ‘Seaside’. En zwaar onderuitgaan. Kato verloor haar mama en oma, en in alle stilte nam het koppel afscheid van hun sterrenkindje. Vijf dagen na hun huwelijk. “Ik ben heel ongelukkig geweest, maar ben nu op de goede weg”, aldus Kato. Samen met Tom vertelt ze over het verlies en de impact op hun nieuwe plaat. “Wát een sterke vrouw is zij toch, denk ik keer op keer.” 

0 reacties

 1. Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen: “Missverkiezing zaterdag gaat gewoon door”
  Play
  BV

  Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaarge­wond na aanrijding met vrachtwa­gen: “Missver­kie­zing zaterdag gaat gewoon door”

  Miss België Chayenne Van Aarle (23) is vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de E17 in Kruibeke, dat zegt haar vriend Nicolas Geniets aan onze redactie. Ze reed achteraan in op een vrachtwagen die stond aan te schuiven in de file richting Antwerpen. Ze was er erg aan toe, maar is bij bewustzijn en buiten levensgevaar. “Artsen zijn glas uit haar halsstreek aan het verwijderen.”
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.