Meghan Markle en gedragsanalist Dana Ketels
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan Markle en gedragsanalist Dana Ketels © Photonews/RV

"Haar ogen bevestigen wat ze uitdraagt": hoe oprecht was eerbetoon van Meghan Markle aan Queen Elizabeth?

RoyaltyPrins William (40) en zijn broer prins Harry (37) arriveerden tot ieders verbazing mét hun echtgenotes Kate Middleton (40) en Meghan Markle (41) aan Windsor Castle om er hun overleden grootmoeder koningin Elizabeth te eren. Het viertal schudde er uitgebreid handjes en zelfs een innige omhelzing was geen taboe voor Meghan. Maar hoe oprecht was haar passage? Was het een welgemeend gebaar, of een protocollair toneeltje? Gedragsanalist Dana Ketels neemt Markles doen en laten onder de loep.

35 reacties

 • Pieter van Boxel

  2 maanden geleden
  Ik vindt Meghan Markle een sterke dame! Ze is van heel dat clubje de énige die belachelijke en ouderwetse delen van het protocol durft negeren (zoals die oprechte knuffel met dat meisje). Wat heeft zij verkeerd gedaan, vraagt iemand zich hier af? Wel, één ding: verliefd geworden op iemand van een Familie die op haar neerkijkt. Niets verkeerd dus volgens mij, maar wel volgens de royality-pers...
 • Diana De Wit

  2 maanden geleden
  De toekomst zal het uitmaken! Ik heb mijn idee erover!
 • Cris Verwilligen

  2 maanden geleden
  die zogenaamde experts mogen wel eens ophouden. Je kan van niemand perfect weten wat die denkt, en zeker niet van 1 keer gezien te hebben. Dan moet je er minstens een paar uur letterlijk tegenover die persoon zitten en dan nog. Lijkt me dus weer iets om de mensen op te jagen en het werkt nog ook.
 • Ann Verschueren

  3 maanden geleden
  Altijd grappig, dat mensen maar in hun glazen bol moeten kijken om te weten hoe de vork aan de steel zit en zien en horen wat er in andere huiskamers gezegd wordt. Analisten incluis.
 • Peggie Van Audenhove

  3 maanden geleden
  En de karaktermoord op Meghan door de pers gaat onvermoeid door. Wat heeft deze vrouw gedaan om dit te verdienen?