Haar in de boter tussen Ruud De Ridder en zoon Sven?

Ruud De Ridder en Sven De Ridder
DA Ruud De Ridder en Sven De Ridder
“Buiten onze wil om is een deel van ons adressenbestand terechtgekomen bij de Sven De Ridder Company. U mag er zeker van zijn dat wij daarvoor geen toelating hebben gegeven en dat wij het betreuren.” Dat is de mail, met "Onze excuses" als onderwerp, die Ruud De Ridder (66) gisteren stuurde naar het adressenbestand van zijn Echt Antwaarps Teater. Dat schrijft het Nieuwsblad. 

Daarmee lijkt het andermaal duidelijk dat er een haar in de boter zit tussen Ruud en zijn zoon Sven (43). Die laatste richtte onlangs na 36 jaar samenwerking zijn eigen gezelschap op, de Sven De Ridder Company, en valt voor de promotie blijkbaar terug op de contacten van zijn vader. Ruud en Sven hielden zich eerder afzijdig van de geruchten over ruzie, maar sommigen lezen graag een boodschap in de geplande voorstellingen van het Echt Antwaarps Teater: 'Stank Voor Dank' en 'Ik Ben In M’n Gat Gebeten'.
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Berenice Vereenooghe Berenice

  Dit is een publi stunt. Hoemeer er geschreven wordt hoemeer gratis publiciteit . De mens is nu eenmaal op sensatie belust.

 • frieda schaut

  kom toch overeen, we lopen al te kort op deze ellendige wereld!!

 • WILLY ZACHEL

  Twee dikke nekken samen op toneel dat kon niet blijven duren !

 • Mathieu Peeters

  Twee typische Antwerpenaars, ze weten het altijd het beste, werken het hardste (terwijl ze feitelijk niets uitrichten) en elkeen moet hen steeds gelijk geven want anders is het boel. En dat is bij die twee dikke nekken niet anders.

 • peter maas

  Dankzij VTM jaren geleden verdienden deze nepacteurs hun geld,kwaliteit moest niet van VTM alleen kwantiteit,zoveel is duidelijk!

Video