Haar echte naam is Rachel en in ‘Suits’ droeg ze corrigerend ondergoed: 6 dingen die je nog niet wist over Meghan Markle

Meghan Markle als advocate Rachel Zane
RV Meghan Markle als advocate Rachel Zane
‘Suits’-kijkers rouwen nog steeds om het vertrek van de kersverse royal Meghan Markle uit de reeks. Door haar huwelijk met de Britse prins Harry trok ze de deuren van het advocatenkantoor definitief achter zich dicht. Die kijkers komt VTM nu tegemoet, want vanaf vanavond zenden ze het zesde seizoen - inclusief Meghan Markle als Rachel Zane - uit. Deze zes weetjes van Markle uit ‘Suits’ kende je nog niet.

1. Geheime agent volgde Meghan Markle op de set

Rachel Zane (markle) in suits
RV Rachel Zane (markle) in suits

Een Britse geheime agent waakte over de veiligheid van Meghan Markle tijdens haar opnamedagen op de set van Suits. Dat zei haar medespeler Wendell Pierce: “Ik geloofde het eerst niet. Maar ik draaide me om en plots stond er een man van MI5 op de set”.

2. Meghan Markles echte voornaam is Rachel

Meghan Markle als Rachel Zane.
kos Meghan Markle als Rachel Zane.

Meghan Markle heeft eigenlijk een andere voornaam dan waarmee ze in de media verschijnt. Toeval of niet, ze heeft dezelfde voornaam als haar personage Rachel Zane. Officieel heet de actrice Rachel Meghan Markle, maar zij verkiest in het dagelijkse leven haar tweede naam.

3. Meghan Markle onthulde dat ze corrigerend ondergoed droeg in ‘Suits’

Amanda Schull als Katrina Bennett en Meghan Markle als Rachel Zane het het zesde seizoen ‘Suits’
Getty Images Amanda Schull als Katrina Bennett en Meghan Markle als Rachel Zane het het zesde seizoen ‘Suits’

Meghans personage Rachel Zane staat bekend om haar stijlvolle uitstraling en jaloersmakende garderobe in Suits. Maar Meghan onthulde dat ze onder haar strakke kokerrokken steeds corrigerend ondergoed droeg: “Mensen kijken naar mij alsof ik altijd even klassevol ben als Rachel Zane uit de reeks. Maar Rachel Zane uit de reeks staat gelijk aan twee uur bij haar en make-up en corrigerend ondergoed dragen”.

4. Producent Suits besloot al jaar voor Meghans verloving om haar uit de serie te schrijven

Meghan Markle (Rachel Zane) - Rick Hoffman (Louis Litt)
USA NETWORK Meghan Markle (Rachel Zane) - Rick Hoffman (Louis Litt)

Producent Aaron Korsh van Suits besloot al een jaar voor de verloving van Meghan Markle met de Britse prins Harry om haar uit de reeks te schrijven. Hij vertelde in het BBC Radio 4-programma dat hij zelf een beslissing moest nemen: “Ik wilde Meghan niet opdringen met mijn vragen over hoe het tussen hen ging en wat haar plannen waren. Dus samen met de schrijvers besloot ik de gok te wagen. Als ze was gebleven en onverhoopt was vertrokken was de enige manier om haar personage uit de serie te schrijven door haar door een bus te laten raken of zo. Nu kan ze nog altijd terugkeren”.

5. Romance Meghan Markle in Suits is een knipoog naar ‘Friends’

Patrick J. Adams als Michael Ross en Meghan Markle als Rachel Zane.
USA Network Patrick J. Adams als Michael Ross en Meghan Markle als Rachel Zane.

De scenaristen van Suits hebben met de naamkeuze voor hun personages een knipoog naar de iconische serie Friends verwerkt. Volgens de fans van Friends moesten Ross Geller en Rachel Green samen eindigen, daarom creëerden de makers van Suits ook een memorabel koppel. Zij besloten een verwijzing te maken naar de nineties show met de namen van het Suits-koppel: Mike Ross en Rachel Zane.

6. Suits wil Meghan Markle nog één keer terughalen

Meghan Markle als Rachel Zane in ‘Suits’
RV Meghan Markle als Rachel Zane in ‘Suits’

De makers van Suits hopen dat Meghan Markle nog één keer in de huid van haar personage Rachel Zane zal kruipen. Het geld dat Meghan verdient met haar passage, zou naar een goed doel gaan dat de hertogin mag kiezen.  

Suits, VTM, 23u55
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marie Thumas

    Ze zal haar corrigerend ondergoed goed kunnen gebruiken nu zo na de bevalling.