Play4
Volledig scherm
© Play4

Gunther Levi krijgt live adrenaline ingespoten tijdens ‘De Cooke & Verhulst Show’

TVSpeciaal voor ‘Adrenalina’, de nieuwste single van De Romeo’s, krijgt Gunther Levi live tijdens ‘De Cooke & Verhulst Show’ een shot adrenaline ingespoten.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Sensuele zangeres Cyra speelt verloren dochter van Karen Damen in ‘Familie’: “Vroeger grote fan van K3”
  Play
  Showbits

  Sensuele zangeres Cyra speelt verloren dochter van Karen Damen in ‘Familie’: “Vroeger grote fan van K3”

  Gisteravond waren de kijkers van ‘Familie’ getuige van de eerste confrontatie tussen Vanessa en haar dochter Yoko. Het personage van Karen Damen (48) bleek 26 jaar geleden bevallen te zijn van een dochter, die ze onmiddellijk heeft afgestaan voor adoptie. De dochter duikt nu op, een rol voor Cyra Gwynth (27), een Belgische actrice/zangeres met Nederlandse en Filipijnse roots. De rol van Yoko is haar eerste grote acteerervaring. Showbits bracht de twee samen voor een eerste dubbelinterview, waarin Cyra meteen moest bekennen dat ze als kind grote fan was van K3. Bekijk het hele gesprek hier.
 3. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 1. Brendan Fraser hongerde zichzelf uit voor ‘George of the Jungle’: “Kon mijn pincode zelfs niet meer onthouden”
  Celebrities

  Brendan Fraser hongerde zichzelf uit voor ‘George of the Jungle’: “Kon mijn pincode zelfs niet meer onthouden”

  Brendan Fraser (54) schittert in zijn comebackrol in ‘The Whale’. Tijdens de filmpremière in Londen mocht hij zelfs een minutenlange staande ovatie in ontvangst nemen. Maar in een interview met ‘Variety’ sprak hij met zijn ‘Airheads’-co-ster Adam Sandler (56) over een van zijn eerdere succesvolle rollen, namelijk die van George in ‘George of the Jungle’. “Ik was gewaxt én uitgehongerd", klinkt het.