Gunther Levi.
Volledig scherm
PREMIUM
Gunther Levi. © VTM

Gunther Levi heeft geen spijt van gedwongen vertrek uit ‘Familie’: “Dat ontslag komt mij nu goed uit”

BVGunther Levi (46) stond als jonge snaak al op het podium van ‘Tien om te zien’, zoals je nu zondag op VTM kunt zien. Een waar meisjesidool was geboren. In ‘TV Familie’ blikt Gunther terug op die periode, komt hij nog even terug op z'n ontslag bij ‘Familie’ en blikt hij vooruit op twintig jaar De Romeo’s. “We zijn cult aan het worden.” 

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.