Guga Baúl
Volledig scherm
Guga Baúl © VTM

Guga Baúl was niet blij met keuzeproces voor ‘Beat VTM’: “Ik sta niet graag voor voldongen feiten”

ShowbizzIn december zal Guga Baúl, halfnaakt en rijkelijk ingesmeerd met olijfolie, op televisie worstelen met een wildvreemde man, voor het programma ‘Beat VTM’. Maar wie de verdeling bekeek, zag hoe hij niet echt enthousiast reageerde. “Dit is kak", klonk het. En: “Dik tegen mijn goesting!” En dat was niet gespeeld, vertelt hij in HUMO. 

8 reacties

 • Paul Verbeeck

  2 jaar geleden
  Doe dan niet mee en laat het geld aan een ander over , die wel mee wil doen
 • Ronny Dekimpe

  2 jaar geleden
  Och Guga, de centjes zijn binnen. Daar zal je ook mee kunnen leven.
 • eduard janssens

  2 jaar geleden
  Manneke :zijt blij dat je werk hebt !!!!
 • Johan Launders

  2 jaar geleden
  doe dan niet mee met dergelijk programma; de gegevens van het spel (als je dat nog zo kan noemen) waren op voorhand gekend
 • Vercruyssen Willy

  2 jaar geleden
  VTM(VRM)doet het met de kijkers ook met hun stomme reclame voor ons de zelfde slogan we kijken niet meer naar uw programma’s verkoop ze dan 1€
 1. Kim Kardashian vertelt voor het eerst over scheiding met Kanye: “Ik dacht dat het werkte, maar eigenlijk was het treurig”
  Celebrities

  Kim Kardashian vertelt voor het eerst over scheiding met Kanye: “Ik dacht dat het werkte, maar eigenlijk was het treurig”

  Voor het eerst heeft Kim Kardashian (40) een verklaring gegeven waarom zij en Kanye West (44) de scheiding aanvroegen. In het laatste seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’ vertelde de reality-ster in een emotioneel gesprek met haar moeder Kris Jenner dat ze intieme momenten miste met Kanye en dat de twee daardoor vervreemd raakten van elkaar. West is ondertussen opnieuw aan het daten met topmodel Irina Shayk (35), maar dat vindt Kim volgens insiders “prima”.