Guga Baúl was niet blij met keuzeproces voor ‘Beat VTM’: “Ik sta niet graag voor voldongen feiten”

Guga Baúl
VTM Guga Baúl
In december zal Guga Baúl, halfnaakt en rijkelijk ingesmeerd met olijfolie, op televisie worstelen met een wildvreemde man, voor het programma ‘Beat VTM’. Maar wie de verdeling bekeek, zag hoe hij niet echt enthousiast reageerde. “Dit is kak", klonk het. En: “Dik tegen mijn goesting!” En dat was niet gespeeld, vertelt hij in HUMO. 

“Dat ik echt op mijn paard zat, kon je makkelijk afleiden uit het feit dat ik voor de camera’s ineens West-Vlaams zat te praten”, lacht Guga Baúl in HUMO. En die ergernis bleek vooral te wijten aan onduidelijke communicatie. “Ik ben vatbaar voor goede argumenten, en als men mij vooraf op de hoogte brengt over wat van mij wordt verwacht, ga ik zelden dwarsliggen”, vertelt hij. “Maar ik sta niét graag voor voldongen feiten. Dat bleek onlangs ook in de kick-offaflevering van ‘Beat VTM’. Ik dacht dat we - Koen Wauters, Olga Leyers, Nathalie Meskens, enzovoort - met zijn allen zouden overleggen over wie welke opdracht zou doen. In de praktijk werd mij gewoon iets in de schoenen geschoven. Intussen heb ik er vrede mee, maar toen vond ik dat niet zo tof.”

Lees het volledige interview in HUMO. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Paul Verbeeck

  Doe dan niet mee en laat het geld aan een ander over , die wel mee wil doen

 • RONNY DEKIMPE

  Och Guga, de centjes zijn binnen. Daar zal je ook mee kunnen leven.

 • eduard janssens

  Manneke :zijt blij dat je werk hebt !!!!

 • Johan LAUNDERS

  doe dan niet mee met dergelijk programma; de gegevens van het spel (als je dat nog zo kan noemen) waren op voorhand gekend

 • Vercruyssen Willy

  VTM(VRM)doet het met de kijkers ook met hun stomme reclame voor ons de zelfde slogan we kijken niet meer naar uw programma’s verkoop ze dan 1€