VRT
Volledig scherm
© VRT

Grote transfer in tv-land: Niels Destadsbader keert na zeven jaar terug naar de VRT

ShowbizzPosition switch voor Niels Destadsbader (33). De zanger en presentator, die de laatste jaren exclusief bij VTM aan de slag was, keert na zeven jaar terug naar de VRT. Daar zal hij programma’s voor Eén en Radio 2 maken. Dat maakte Niels zelf bekend in het Radio 2-programma ‘De Vijver’ van Siska Schoeters. “Ik heb geweldige jaren gekend bij VTM, maar ik heb veel goesting in dit nieuw avontuur”, klonk het. Bij VTM laten ze weten dat ze graag nog verder hadden gewild met Niels. “Na maandenlange gesprekken kwamen we op zakelijk vlak echter niet tot een akkoord.”

57 reacties

 • Staf Willocx

  2 maanden geleden
  Ik dacht dat ze bij de VRT moesten besparen ???
 • Marc Sierens

  2 maanden geleden
  Het is een west vlaming en in tv land krijgen die voorrang op anderen op alle Belgische zenders is dat zo kijk bvb naar de VRT sportdienst al west Vlaming dat de klok slaat
 • Carmen De Gussem

  2 maanden geleden
  Van 2 walletjes eten dat kunnen ze hier allemaal goed in Vlaanderen.Begonnen bij de Vrt maar geld geroken bij Vtm en nu zal er daar niets meer zijn voor hem en met een reuze stamp van de een of de andere terug naar af. Geen probleem voor mij want naar die stomme programma's die ze hier uitzenden kijken we toch niet daarvoor is het leven te kort!
 • Eric Van Dyck

  2 maanden geleden
  Lang leve netflix ! Die zenders die altijd dezelfde onzin uitzenden, en altijd dezelfde reclame … Neen dank u :-)
 • gilbert Gijdé

  2 maanden geleden
  is dit een verbetering?Ik geloof het niet.Ze zijn goed op weg om ook een vtm te worden