Grootmoeder Heidi Van Tielen is een hit op Instagram

Heidi Van Tielen vertelde op Qmusic over de Instagrampagina van haar grootmoeder. Enkele minuten later heeft ze duizend volgers.
Qmusic Heidi Van Tielen vertelde op Qmusic over de Instagrampagina van haar grootmoeder. Enkele minuten later heeft ze duizend volgers.
Irene Wilms (85), de grootmoeder van Erika en Heidi Van Tielen, is goed op weg om een ster op Instagram te worden. Nadat Heidi over haar account vertelde op de radio kreeg ‘bobonne’ er in enkele minuten meer dan duizend volgers bij. 

Radiostem Heidi Van Tielen vertelde tijdens de ochtendshow op Qmusic aan haar collega’s Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck dat ze gsm-les geeft aan haar oma. “Ze wil graag met alles mee zijn, dus heeft ze nu ook Instagram”, aldus Heidi. 

Alleen kan Irene nog niet zo goed werken met het sociale netwerk, vertelde de presentatrice. Zo streamde de vrouw onlangs enkele minuten haar tapijt op Instagram Live. Sam, Heidi en Wim kroonde haar prompt tot influencer. De twee heren riepen de luisteraars vervolgens op om ‘bobonne1932', zoals Heidi’s grootmoeder op Instagram heet, te volgen. “Nee, niet doen”, lachte Heidi. “Want dan krijgt ze een melding en moet ik dat weer uitleggen.” Maar de Q-luisteraars volgden Irene toch. Had de vrouw voor de radioshow nog een kleine vijftig volgers, dan zijn dat er nu meer dan 1.300. 

(lees verder onder de foto)

Een foto die is geplaatst door Irene Wilms (@bobonne1932) op

Onder de volgers ook enkele BV’s, namelijk zusjes Erika en Heidi Van Tielen en Sam De Bruyn. Opmerkelijk: Wim Oosterlinck volgt ‘bobonne1932' zelf niet, ondanks zijn oproep aan de Q-luisteraar om dat wel te doen. Al plaatste hij wel een reactie onder haar foto. “Leve bobonne1932, koningin van Instagram.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Buyck

    Ik vind het laag bij de grond om mensen te volgen 'in de hoop dat ze een belachelijke video van zichzelf publiceren'.