Grigor uit ‘Temptation Island’ stelt vriendin voor

Grigor
VIJF Grigor
Over de geaardheid van verleider Grigor (28) werd tijdens het voorbije seizoen van ‘Temptation Island' behoorlijk wat gezegd en geschreven. Maar de stylist helpt nu alle roddels de wereld uit: hij heeft een vriendin.

Het was onder meer koppelhelft Karim die olie op het vuur gooide over de geaardheid van Grigor. “Op mij kwam Grigor over alsof hij op mannen viel”, vertelde hij aan RTL Boulevard. “Ik weet dat Roshina (z'n vriendin met wie Grigor tijdens ‘Temptation Island flirtte, red.) echt valt op mannelijkheid, en bij hem was dat soms ver te zoeken.” 

In Dag Allemaal ontkende Grigor die geruchten. “Ik homo? Ik ben de tel kwijt met hoeveel vrouwen ik al geslapen heb”, zei hij. “Ik ben katholiek opgevoed, maar het gebod ‘doe nooit wat onkuisheid is’ lapte ik al vaak aan m’n laars.” Hij voegde er aan toe dat mensen vanwege z’n job als stylist vaak aannemen dat hij op mannen valt. “Ook nieuwe vrouwelijke klanten. Die komen dan zonder schroom en schaarsgekleed uit hun pashokje gesprongen of vragen me halfnaakt om raad... Ik zeg dan altijd: ‘Euh dames, ik ben de heteroversie van Jani, hoor.’ Tja, omdat ik altijd piekfijn gekleed ben, denken mensen gauw dat ik homo ben. Maar wie me wat kent, weet wel beter.”

Ondertussen is Grigor niet langer vrijgezel. Dat liet hij weten op z'n Instagram Stories. Een van zijn volgers wilde weten of hij een relatie had, waarop de stylist kort antwoordde: “Yes." Erbij voegde hij een foto van de dame in kwestie: Haidi Pereira. 

Dit is de vriendin van verleider Grigor
Instagram Dit is de vriendin van verleider Grigor

Lees ook: 

‘Temptation’ Karim haalt uit naar verleider Grigor: “Hij kwam over alsof hij op mannen viel”

‘Temptation’-verleider Grigor wil een misverstand uit de wereld: “Ik homo? Ik ben de tel kwijt met hoeveel vrouwen ik al geslapen heb” (+)
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.