Griezelen op paasmaandag: deze trailer is niet voor angsthazen

YouTube
Wie met clownvrees kampt, beleefde in 2017 een annus horribilis met de komst van kaskraker 'It'. Maar ook dit jaar duikt de clown als griezelfiguur terug op. Een trailer voor een nieuwe film genaamd 'Terrifier' doet het internet volop gruwelen. 

De officiële samenvatting klinkt als volgt: "Terrifier is het verhaal van de maniakale 'Art the Clown' die tijdens Halloween drie jonge vrouwen terroriseert en iedereen die hem daarbij in de weg staat afslacht. Art is de clown die je zal kwellen in je nachtmerries."

De prent werd geregisseerd door Damien Leone en is gebaseerd op een kortfilm die hij eerder uitbracht. Wachten op de bioscooprelease is niet nodig, de film zou weldra uitkomen op DVD. 

Over het creatief proces achter de film zei de regisseur nog: "Ik voelde: als ik zo veel mogelijk opvulsel zou kunnen verwijderen en de hele film als de laatste 20 minuten van een slasherfilm zou kunnen maken, dat we op de goede weg waren." 

Voel je vrij om (weg) te klikken: 
26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • myriam de neve

  CLICKBAIT... Deze film ligt al enkel jaren op de plank (lees als: hij was niet goed genoeg om uit te brengen!). Als je de trailer bekijkt zie je de Romeinse numeralen MMXV (dus 2015) en de film is maar rond halloween 2017 uitgebracht... Deze film is enkel angstaanwekkend omdat hij nooit het geld gaat terugverdienen die de producers erin gestoken hebben...

 • Daiko Katana

  De film is ondertussen al enkele dagen beschikbaar, en heb hem vandaag gezien. Het is de naam horror niet waard, meer een standaard slasher film moet je hier niet van verwachten. Weeral een film die het meer moet hebben van de hype die men op voorhand probeert te creëren, dan van originaliteit. Helaas.

 • samantha houben

  Waa super. Ben een echte horror fan.. Vind super.. zowel de klassiekers als de nieuwe.. dus deze ook kijken denk ik

 • John Rogers

  Aan clowns genoeg tegenwoordig, laat het dan maar gruwelijk zijn.

 • Rudy Van Schelvergem

  Niet zo erg

Video