Grietje uit 'Steracteur Steractrice' stapt in het huwelijksbootje

Ann Backx
Actrice Grietje Vanderheijden, vooral bekend uit 'Steracteur Steractrice' en  als Vicky in de VTM-serie 'Lili en Marleen', is in het huwelijksbootje gestapt met haar partner Bjorn. Op het gemeentehuis van Zemst gaf het koppel hun jawoord aan elkaar. 

"Wij gaan trouwen", liet Vanderheijden in juli dit jaar weten. De actrice was toen met Bjorn op vakantie in Bordeaux toen hij plots een ring bovenhaalde.

"Ik had zijn aanzoek niet voelen aankomen, maar hoopte er wel een beetje op", aldus een dolgelukkige Grietje toen. "Mijn ogen schoten meteen vol tranen. We zijn nu twee jaar samen en zijn al bezig met het plannen van een intiem trouwfeest. Wat een heerlijke zomer!"

Woelige periode afsluiten 

Ook eerder liet de actrice weten dat ze bij Bjorn rust kan vinden, na een moeilijke scheiding. "Het klikte en we werden snel een koppel", vertelde ze over hun ontmoeting. "Op die manier sluit ik een woelige periode af. Ik heb het gevoel dat mijn leven weer wat stabieler is en dat ik weer verder kan." Grietje Vanderheijden was in 2007 getrouwd met haar toenmalige grote liefde Sven

Ann Backx
Ann Backx
Grietje nam de rol van Vicky op zich in 'Lili en Marleen'
Medialaan Grietje nam de rol van Vicky op zich in 'Lili en Marleen'Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.