Greet Rouffaer zet een en ander recht bij Qmusic: “Een ingenaaide pruik? Waar halen ze het vandaan?”

Dieter Bacquaert
Vanmorgen kregen Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck opnieuw een mystery guest over de vloer naar aanleiding van de ‘Top 500 van de 90's’. Dokter Nellie De Donder en Jos Sneyers uit Wittekerke, beter bekend als Greet Rouffaer en Kürt Rogiers, werden herenigd in hun radioprogramma. 

Heidi vroeg zich af hoe het nu zit met de pruik die Greet twintig jaar lang zou gedragen hebben: “Een ingenaaide pruik? Ik weet niet waar ze het vandaan halen”, corrigeerde Greet de geruchten. “Ik heb vier maanden een pruik gedragen om mijn uitgroei te verstoppen. Ik speelde theater en kon mijn haren niet kort laten knippen. Ik werkte dat tijdens de voorstellingen dan bij met een spuitbusje en poeder. Gewoon, om de overgang een beetje gemakkelijker te laten verlopen. Ik heb twee kale plekken door het ongeval tijdens Wittekerke, maar mijn haar groeit daar over”, vertelde Greet.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tom Caers

  Altijd een heel mooie vrouw gevonden. Vooral haar prachtige ogen

 • WILLIAM TAELMAN

  Greetje je blijft een mooie vrouw

 • Serge Aernoudt

  Wat een pracht madam. Niets is fake aan haar.

 • liesbeth reynders

  Knappe sterke vrouw