Gordon
Volledig scherm
Gordon © VTM

Gordon is definitief naar Dubai vertrokken

ShwobizzDe Nederlandse zanger en presentator Gordon Heuckeroth (53) is eindelijk naar Dubai vertrokken. Afgelopen zondag liet hij samen met zijn vriend Jeffrey de Visser (24) Nederland achter zich om in Dubai een nieuw leven op te bouwen. 

14 reacties

 • johan vankeirs

  2 maanden geleden
  Ik vrees dat hij en zijn vriend binnen de kortste tijd met hangende pootjes terug in Nederland of Belgie zullen terugkomen.Ondertussen wens ik hem veel succes in zijn nieuwe heimat!
 • marc decherf

  2 maanden geleden
  Hopelijk komt die grote mond nooit meer terug. En zeker niet als jury van k2 zoekt k3.
 • Linda D'Haese

  2 maanden geleden
  Woont die op een andere planeet dat hij niet weet dat het ginder een probleem is om als homo te leven
 • John Burbrook

  2 maanden geleden
  Hij weet blijkbaar niet dat homosexualiteit daar niet getolereerd wordt. De Emiraten laten wel toe dat buitenlanders (dus bvb ook Saudis) alcohol drinken, maar de hele LGTBetcetc zwik is er verboden.
 • marc Deglin

  2 maanden geleden
  als hij dan nog woord blijft houden en niet meer terug komt.
 1. Bioscopen reageren met dubbel gevoel op beslissingen overlegcomité: “Dit is een geluk bij een ongeluk”
  FILM
  2

  Bioscopen reageren met dubbel gevoel op beslissin­gen overlegco­mité: “Dit is een geluk bij een ongeluk”

  Het Overlegcomité kwam deze voormiddag samen om de coronamaatregelen op scherp te stellen. Ze beslisten onder meer dat bioscopen mogen openblijven, op voorwaarde dat er minder dan 200 personen in de zaal zitten. Een opluchting voor de kleinere zalen, die er gisteren nog van uitgingen dat ze moesten sluiten. “We zijn relatief blij met deze beslissing, want nu mag er tenminste nog iets.” Toch is er een punt waar ze hun twijfels bijhebben. “Jambon sprak over een anderhalve meter afstand in bioscopen. Indien die maatregel er effectief komt, kan amper 30% van de zaalcapaciteit gebruikt worden. Financieel heeft dat zware repercussies.”