Gordon nieuwe liefde
Volledig scherm
Gordon nieuwe liefde © Instagram

Gordon heeft een nieuwe vriend: “Kijk wat de kat heeft binnengebracht”

Gordon Heuckeroth heeft een nieuwe vriend. Dat heeft de 54-jarige zanger en presentator zelf bekendgemaakt via Instagram. Bij een schattige foto van hen beiden schrijft hij: “Mijn geliefde! Eindelijk!”

 1. Extern onderzoek naar ‘The Voice of Holland’ afgerond
  Showbizz

  Extern onderzoek naar ‘The Voice of Holland’ afgerond

  Advocatenkantoor Van Doorne heeft na ruim veertien maanden het externe onderzoek afgerond naar mogelijke misstanden bij het programma ‘The Voice of Holland’. Het bureau constateert onder meer dat er in de periode van 30 april 2015 tot en met 12 januari 2022 in verschillende vormen ongepast gedrag heeft plaatsgevonden door verscheidene personen. Misdragingen zouden zijn gemeld, maar er lijken geen maatregelen te zijn genomen.
 2. Jennifer Aniston over ‘Friends’-controverse: “Je moet vandaag de dag heel voorzichtig zijn met comedy”
  Celebrities

  Jennifer Aniston over ‘Friends’-controver­se: “Je moet vandaag de dag heel voorzich­tig zijn met comedy”

  De populaire sitcom ‘Friends’ kwam de voorbije jaren regelmatig onder vuur te liggen vanwege het gebrek aan diversiteit, transfobe en vrouwonvriendelijke opmerkingen. Komedie-actrice Jennifer ‘Rachel’ Aniston (54) zit intussen al zo'n dertig jaar in het vak en erkent dat humor vandaag de dag niet meer zo evident is. “Het mooie aan komedie is dat we onszelf voor de gek houden en nu mag dat niet meer.”