Gerard Joling en Gordon vormden jarenlang een tv-duo.
Volledig scherm
Gerard Joling en Gordon vormden jarenlang een tv-duo. © ANP Kippa

Gordon furieus na uitspraken van Gerard Joling over ‘zieke’ hondje Toto: “Zoveelste dolksteek in mijn rug”

ShowbizzDat Nederlanders Gerard Joling en Gordon al enige tijd niet meer zulke goede vrienden zijn als vroeger, is algemeen bekend. Maar een uitspraak van Joling over het nieuwe hondje Toto van Gordon, is bij laatstgenoemde volledig in het verkeerde keelgat geschoten. Op social media uit Gordon zijn woede richting zijn oud-collega.

8 reacties

 • Stan Bakker

  1 jaar geleden
  Mensen die reageren dat het hondje goed terecht is bij Gordon; daar gaat het natuurlijk niet om. Het gaat over het feit dat dit een doorgefokt ras waarbij het hondje verschrikkelijke ademnood lijdt. Dat moet je niet promoten.
 • Bart Maris

  1 jaar geleden
  Kleine en grote kinderen..., met de kleine heb je de minste last.
 • Nicole Cousens

  1 jaar geleden
  Gordon trek het je niet aan het is niet jouw fout dat dat ras een te korte snuit heeft ,ik zie alleen een hondje dat een toffe baas heeft en die veel tijd maakt voor zijn hondje veel plezier ermee !
 • Nikolaas Bouman

  1 jaar geleden
  Hopelijk wordt Gordon eens volwassen maar het ziet er niet naar uit.
 • Nicole Borremans

  1 jaar geleden
  Waarom je mekaar "dolksteken"zou moeten geven met een onschuldig hondje als insteek is mij een raadsel alsof dat een oplossing is voor het feit dat dit toevallig 1 van de rassen is die teveel doorgekweekt zijn.Ik vind dat Gordon gewoon zijn best doet en tracht anderen gelukkig te maken en bovendien zorgt hij goed voor het hondje en dat is het allerbelangrijkste!Als bepazlde instanties,o a. Deze die hier nu over die overfokking can bep rassen klagen dat probleem maar trachten op te lossen!
 1. Hondenbescherming roept Gordon op te stoppen met internetserie: “Zijn hondje is niet gezond”
  Showbizz

  Hondenbe­scher­ming roept Gordon op te stoppen met internetse­rie: “Zijn hondje is niet gezond”

  De Nederlandse Gordon Heuckeroth moet per direct een streep zetten door zijn nieuwe internetserie waarin hij met zijn hondje Toto op pad gaat om zieke en eenzame mensen te verblijden, zo adviseert de Koninklijke Hondenbescherming. De nieuwe pup van Gordon behoort tot een doorgefokte hondensoort met een veel te korte snuit. “Dat beestje krijgt veel te weinig zuurstof binnen. Daar moet je geen programma mee maken, het heeft rust nodig”, vertelt een woordvoerder tegen de collega’s van AD.nl.